| andreea32 a întrebat:

Hi, TPU.Trebuie sa fac un proiect la fizica ceva gen o casuta care are beculete care se aprind prin aplicarea firelor la o baterie(dar proiectul asta a fost luat), sunt clasa a6a...
ceva idei va rogg
fundita:X:X:X+vot(inteligent)

Răspuns Câştigător
| matrixismyname a răspuns:

Ia o masina d-aia de la magazin cu telecomanda, ia-i motorasu si cu tot cu telecomanda, fa un disc din carton cu diametru de vreo 6-7-8cm si-l pui pe motor (in mijloc, cand se invarte sa fie un fel de polizor de carton) pe care faci niste dungi colorate si in momentul cand se invarte (actionat la baterie) face niste desene care de fapt sunt iluzii.

Daca nu intelegi ce vreau sa zic cumpara-ti niste oua kinder si vezi ca gasesti un fel de titireze care sunt exact cum ti-am spus eu

2 răspunsuri:
| F3N0M3N0_3994 a răspuns:

Fa-ti tot o casuta dar, schimba aspectele de exemplu fa casuta la o ferma.si pe langa casuta pune animale(vaci, gaini, porci etc.)... pune. pomi... pune un gardulet frumos facut din lemn(Scobitori) pune pe jos Iarba, Fan etc fa si un fermier desigur trebuie sa le faci din hartie, le desenezi si dupa aceea le decupezi etc.vezi tu cum faci bafta sper ca ti-am fost de ajutor

| BrD a răspuns:

Pei incearca sa folosesti o sonerie, un intrerupator, un bec, o instaletie, un led... ceva mai inedit happy.