| MusicisMusic a întrebat:

Hi! Va cer ajutorul... din nou:cum sa il conving pe tata sa imi cumpere o orga? El spune ca e doar ceva trecator la fel ca si cartingul(am practicat carting de performanta de la 6 ani si un pic pana acum in vara, dar am renuntat pentru ca imi ocupa foarte mult timp)insa el nu intelege ca orga/pianul si sa stii sa canti la ele e ceva deosebit... Avem in casa un pian la care am incercat sa cant dar cred ca este doar de decor.Deci eu am si banii pe care i-am castigat la competitiile de carting si cred ca in total sunt cam 6-7000$ insa nu ii pot folosi decat dupa ce implinesc 21 ani. Ce pot face sa il conving tinand cont ca am doar A+ la scoala si nu sunt genul care sa renunte la lucrurile care i se ofera prea usor(inot de 8 ani, tennis de 5, desen tehnic/arhitectura de 4 si nu am de gand sa renunt)? Cum sa il conving?

Răspuns Câştigător
| AdryanRO a răspuns:

Pai demontreazati ca vrei cu adevarat acel lucru, spune-i de exemplu tata imi doresc cu adevarat aceasta orga, macar eu sa am posibilitatea sa o cumpar daca tu nu ai putut sau nu ti-ai dorit asa ceva.Comportate bine cu el, ajutati parinti.in cel mai rau caz ai timp sa cresti la 21 de ani.nu vine valul, nimeni nu te grabeste happy mai bine mai tarziu decat niciodata crede-ma

Iti urez numai bine, Craciun Fericit!

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Filmeaza-te cu telefonul mobil in timp ce canti la orga, si apoi fa un montaj ca sa para mai impresionant! ...si daca nu tine ...atunci du-te la el si zii. Frate ai bani sa iti pui si in cap si te doare in cur de ce vreau si eu. ori imi iei ori stricam prietenia! :. o si btw cum adica cartingul de la 6 ani pana acum e ceva temporar, da cat vroiai sa tina o viata!?

| qqqwww a răspuns:

Incearca sa ii spui ca sa nu te faca sa suferi pentru ca tu iti doresti foarte mult o orga. Spune-i ca nu o sa il dezamagesti niciodata si ii ceri doar o simpla orga, atat. Eu nu cred ca o sa te refuze. Si daca e, varsa o lacrima doua [P. S. la mine merge].

| cici a răspuns:

Spune-i ca ai nevoie sa te relaxezi, dupa atatea la care depui efort. acest lucru este mai rafinat si pe deasupra o poti vinde daca te plictisesti

| bsorynovidiu a răspuns:

Sa canti la orga e arta, sa poti face ceva cu arta in viata e foarte greu... doar daca esti facut/a pentru asta, arati superbine, sau ai pile bune. Ce ai facut pana acum au fost sporturi, care da, nu poti sa te lasi de ele asa usor, si un sport facut te ajuta mult mai mult in viata decat cantatul la orga. Cauta si tu ocazii ceva pe internet, o orga de amatori, ceva ieftin, si strangi bani si o iei chiar tu daca nu se ofera parintii. Dar banuiesc ca tu doresti un korg, sau roland, ceva cu sisteme de operare, etc, care te costa cel putin 2000 euro, nu? Mai bine iei un pian si nu ai 283947092 setari de facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce proasta esti... o sclifosita ordinara te-a facut mata!
aveai o intrebare despre cum sa vorbesti limba romana! ...simplu du-te pe centura, ala e locul pentru retardele asa ca tine

| MusicisMusic explică:

Pai pe net am invatat acordurile, si am reusit sa cand la orga celei mai bune prietene Fur Elise pentru mana dreapta.De ajutat nu prea am la ce deoarece tata sta cam 2 luni pe an acasa in rest calatoreste si oricum avem menajere...si ca arta, as putea spune ca si Arhitectura este, pe care o studiez de mai bine de 4 ani si pictura insa el NU si NU ca nu are rost sa dea 6-700$ pe o orga.As intelege daca nu ar avea bani dar are si pentru fratii mei mai mici ar face orice.Si am aratat ce pot canta la orga si nu ii venea sa creada dar tot nu vrea...