Pai un Husky original costa in jur de 1000 de euro care nu e corcitura. Dar am vazut si cu 300 de euro.
Buna, daca mai cauti pui... eu am o fetita gri cu ochi caprui, doar ea mai mi-a ramas. Are 3 luni, nascuta pe 25 octombrie, carnet de sanatate, deparazitari, vaccinuri, sanatoasa, crescuta in casa. 400ron
Andra... eu am un pui de malamut are 2 luni si e vaccinat cu carnet : 300 ron Contact : 0734076155
Sfatul meu este ca daca cumperi, sa te documentezi foarte bine inainte. Dar nu pe site-uri de genul acesta, ci pe site-uri de specialitate. Iti recomand sa citesti : www.huskyromania.piczo.com articolele de aici. Un caine de rasa pura costa de la 300 euro in sus. Daca te multumesti cu o corcitura, cu o copie, care de fapt nu e ceea ce doresti, poti cumpara de la piata, pet shop, inmultitori... dar vei inmulti numarul cumparatorilor si din caeasta cauza ei vor inmulti mai departe. acesti oameni o fac pentru bani.
In schimb crescatorii adevarati o fac din suflet. Daca ai nelamuriri, te rog scrie in guestbook, lasa un mail de contact si iti pot spune mai multe.
Vand pui Husky.Siberian pretul de 700 ron negociabil...8 Pui la 6 saptamani. numar de telefon. 0768869573
Eu am un husky diana
si nu e adevarat ca sunt f scumpi
daca te intereseaza... 0762949565
Vand eu un Husky Malamut : nume Max ( 2 luni, vaccinat, carnet sanatate) 3 Mil. contact : 0734. 076. 155. Ploiesti
lvr întreabă:
Damyan_Herlo_ întreabă: