| ℬaby a întrebat:

Hristos a inviat TPU! Am si eu o problema, am un catel care are ascaris ( limbrici ). Dati-mi va rog tratamente pentru acasa, nu raspunsuri de genul " Du-te cu el la veterinar". Adica, stiti cumva retete pentru disparitia lor? Dau funda, categoric!

5 răspunsuri:
| razvanutz77 a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare; cateii au adesea limbrici si alti paraziti interni. Fa o vizita la cabinetul veterinar, sa iti dea un tratament pentru paraziti interni. Eu stiu ce se foloseste, dar nu ma pot substitui unui medic veterinar. Trebuie sa respecti doza si indicatiile medicului.

| hotgirl05 a răspuns:

Incearca sa nu ii dai mancare dulce! vezi daca dispar!

| ruzycciocolata a răspuns:

Imi pare rau, nu stiu nici un tratament naturist sau ''pentru acasa''. Sper sa il tratezi cat mai repede si al meu a avut si asa am facut si eu am cautat un tratament naturist, mama nu vroia sa il duca la veterinar zicea ca e pierdere de bani. Din pacate a murit. Succes cu catelul!

| crissy21 a răspuns:

Cel mai indicat e sa te duci la o farmacie veterinara si ceri pastile pentru limbrici
ii zici ce varsta si greutate are catelul si iti va da pastile...eu asa am facut si au fost f bune

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Cum sa existe retete?
Daca nu iti permiti sa il duci la veterinar atunci dal cuiva care e in stare sa plateasca toate costurile necesare pentru el.Trebuie dus la veterinar evident, altfel nu scapa, strange bani. Pune deoparte alocatia si vei avea bani sa-l duci la veterinar.