Vai de mine... Mai am puţin şi-mi dau lacrimile. Unii oameni n-au suflet, scuzaţi-mă dacă greşesc. Am rezistat cu greu să mă uit la tot. Sunt alţii care îngrijesc şi duc la veterinar şi animalele de la bloc şi ea aruncă bieţii căţei în râu. Vă daţi seama, unii se distrează când văd chestia aia, cum ar fi cel care filma fata respectivă. Trebuie pedepsită, trebuie luate măsuri. Urăsc latura animalică din oameni!
Ce parere am?
Am spus`o de o mie de ori pana acum si o sa o mai spun tot de atatea ori daca e nevoie... oamenii(daca se pot numii oameni) care fac asa ceva sunt pur si simplu niste criminali.adica animalele sunt totusi niste fiinte cum. nu mai conteaza
Si copila aia e.adica pe bune. sper ca nu o sa ramana nepedepsita pe bune cum a zis si alexutza la scoala de corectie cu ea si dupa aia la inchisoare.
Si ala de langa ea cum a putut sa filmeze asa ceva?!?! Oameni retardati. ce mai...
Da, stiu videoclipul asta. fata e chiar tampita.si nu stiu cum de cel de langa ea a putut sa mai si filmeze.doamne ce ma enerveaza persoanele ce fac chestii din astea cu animalele . eu as si bate'o daca eram in locul aluia :o
Nu, deci nici nu am putut sa ma uit pana la final... Micii de ei.
sa-i fie rusine.
Asasina.
Toti avem dreptul la viata!
Asa ar trebui omorata si ea!
E asa de sadic, sa omori niste fiinte dragalase care s-au nascut cu cateva zile in urma? Cum ar fi fost oare daca si ea ar fi fost aruncata cu atata cruzime in rau?
Doamne...nu prea m-am putut uita, sunt socata.
Trebuie dusa la scoala de corectie. Iar dupa 18 la inchisoare. E totusi o crima ce a facut.
L-am vazut din prima zi in care a aparut pe Internet.
Nu vreau sa... e o tampenie!
La fel, nu ințeleg motivul pentru care ar fi scufundat cățeii, putea pur si simplu, să le dea o cutiuță, o păturică peste ei, mâcare și dupa să fii avut grijă Domnul de ei.
În locul cameramanului, săream după căței și îi adoptam eu. După ce aș fii salvat catelușii m-aș fii luat in gură cu aia(deși nu-mi stă deloc în fire)
Dumnezeu s-o pedepsească dublu cât păcatul ei!
Sa fie impuskata...glumesc,da` oricum ii o crima uriasa...trebuia sa ii dea la un centru de adoptie nu sa omoare niste fiinte nevinovate! O sa hotarasca Dumnezeu mai departe!
Da...nici eu nu am putut sa ma uit
daca ea ar fi in locul lor?!
daca as fi in locu aluia care a filmato as aruncao si pe ealanga catzei aia frumosiiii:X:Xsaracutzi