| CoOlGirlz a întrebat:

Husky sau Dalmatian? Vreau raspunsuri cat mai complexe si mai bune pentru fundita

9 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Grea alegere. cred ca dalmatianul, husky saracul se va topi de cald vara si cam greu de intretinut cu blana aia, iti dai seama cat naparleste. de mai ok un caine cu par scurt din punctul asta de vedere, in speta dalmatianul.

| CoOlGirlz explică (pentru BiuL):

Nu vreau sa-l cumpar! Ma refer la frumusete care va place mai mult! Oricum am deja un caine Bichon la bloc.

| Azµre a răspuns:

Două rase foarte ciudate și greu de dresat.
Husky are nevoie de libertate, plimbări, atenție, multă multă joacă. Este greu de dresat și fac multe tâmpenii.

Dalamțianul la fel, este greu de dresat dar în plus față de husky știe de frică și se poate educa mai ușor, și ăsta dacă prinde să învețe să roadă numai scapi de el.

Răspuns utilizator avertizat
| ceaiuldetei a răspuns:

Dalmațianul e jucăuș și în peste 70% dintre cazuri, surd. Dacă vrei dalmațian, e important să nu îți pară rău. : )

Am văzut mai jos că un domn foarte cult a spus despre dalmațieni că sunt proști.

Aș aduce o micuță completare:

Orice om și câine, e prostovan când e mic, dar cu dresaj sau educație, devine răsărit și în cele mai fericite cazuri, inteligent.

Eu aș alege Husky. E mai frumos decât dalmațianul (dacă ții la aspect) și au ochii albaștri. Sunt deosebiți, chiar dacă lasă mult păr. Sunt mai inteligenți decât dalmațienii.

Dalmațienii sunt neascultători și sunt și veseli. Husky poate fi dresat mai ușor.

Ca preț, Husky este puțin mai scump. Acum, alegerea îți aparține.

Personal, singura rasă de câini de care sunt profund îndrăgostită (mereu am fost și mereu voi fi), este ciobănescul german.

De aceea am ales Husky din rasele scrise de tine. N-am cum fi foarte obiectivă, așa că te las să te convingi singură.

În definitiv, toate animalele sunt frumoase (mai puțin animalele de oameni) și merită iubite și îngrijite pentru cum te fac să te simți, nu pentru ce IQ au. Stimă.

| johnyxus a răspuns:

Pai husky mi se pare o rasa foarte expresiva si foarte adorabila, pe langa faptul ca sunt foarte buni caini de paza sunt si perfecti pentru familie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru johnyxus):

laughing Mai facut sa rad pe ziua de azi.
Unde ai auzit ca Husky sunt buni caini de paza?
Va rog eu, cand sunteti paraleli cu subiectul, pur si simplu nu mai scrieti decat sa dati un raspuns gresit si sa raspanditi informatii eronate.

| alexhandsport a răspuns:

Dalmatian

| Natuuu a răspuns:

Dalmatian, pentru ca husky-ul vara ii cade blana de doua ori si nu poti sa il ti afara decat foarte putin, fiindca nu suporta caldura. In schimb amandoi sunt foarte frumosi. big grin

Întrebări similare