Daca au cateva ore de cand i-ai cumparat si nu vor sa manance, sa nu te superi pe ei si sa-i dai la pisici, ei trebuie intai sa se obisnuiasca cu noua locuinta. Daca ai ai mai demult si nu vor sa manance inseamna ca nu ai schimbat filtrul de apa sau s-au imbolnavit, la ce temperatura ai ti? am avut si eu dar nu mai vreau ca in fiecare dimineata pescuiam cate unu care plutea cu burta in sus...
Carasii sunt pesti de apa rece. o fi apa plina de clor. intreaba-l pe jupanul care ti-i-a vandut:el ce le da? eu am 2 de vreun an si uneori imi amaintesc sa le dau de mancare. e o cutiuta mica, cilindrica, de la pet-shop, cu niste fulgi cu verde cu rosu, uscati.nu am nici filtru si nici alte minuni.doar o pompita de aer.
Eu am avut carasi, si din cate stiu (si din ce am observat) carasii au pofta de mancare tot timpul.
Ce am observat insa, este ca daca le dai mai intai o hrana mai gustoasa (bobite cu tot felul de vitamine, proteine, grasimi, arome), si pe urma le dai o mancare mai fada (ex: purici de balta), vor refuza puricii. Probabil mancarea cu care erau hraniti la petshop este mai gustoasa decat cea pe care le-o dai tu acum.
Intreaba la petshop cu ce ii hraneau, si/sau incarca si alte tipuri de mancare (ai grija totusi, ca unele tipuri de mancare murdaresc foarte repede apa)
xXGeo98Xx întreabă: