anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am taiat catelului meu (chorkie) putin din parul de pe urechi caci era foarte ciufulit. Are 3 luni. Si apoi am auzit ca daca ii tai parul de pe urechi la catei (yorkie, chorkie, etc.) li se ridica mai usor urechile. Deci i se vor ridica?
PS: Si le tine pe jumatate ridicate!

Răspuns Câştigător
| Cuky a răspuns:

Da,daca i-ai taiat parul de pe urechi,se vor ridica mai usor, mai ales daca le are pe jumatate ridicate! Dar, daca nu se ridica, nu e nicio problema, caci nu trebuie sa se ridice neaparat la varsta asta.Stiu un yorkshire caruia i s-au ridicat urechile la 7 luni, iar urechile parintilor yorkshire-ului meu s-au ridicat la 2 ani, cu toate ca el le are ridicate de la 3 luni. Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
| o0DarKneSs0o a răspuns:

Pai cred ca da trebuie sa consulti un doctor veterinar.

| suntaleex a răspuns:

Nu se ridica am incercat degeaba dar stai linistita nu i sa va intampla nimic

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Blossomis):

Draguta site-ul asta e pentru intrebari deci eu pun ce intrebari vreau eu, asa ca daca nu stii nu te baga. Si da, e un chorkie, si la cainii astia li se ridica urechile. Si vad ca nu stiai ca daca li se taie parul de pe urechi la cainii de rasa yorkie, chorkie etc li se ridica urechile mult mai usor deoarece acestia scapa de greutatea parului happy Sper ca te-am lamurit cu intrebarea mea. O zi buna sa ai!

anonim_4396

Daca nu stiai, chorkie nu este nici o rasa! este o corcitura de yorkie si chihuahua, si nu am cum sa am pedigree caci e corcitura rolling on the floor nu exista o rasa numita chorkie, e ca si morkie (maltez x yorkie) laughing deci...
Chorkie au mai multe nuante. Depinde de culoarea chihuahua-lui. Puteai sa vezi oricate exemplare vrei ca nu are cum sa semene cu al meu normal happy dar daca nu ma crezi uite-te pe youtube la ''chorkies'' si vei vedea cate nuante vrei si nici unul nu va semana intre ei. Asta depinde doar de mama si de tata. Crede-ma stiu ce zic!

anonim_4396

In fine straight face crezi ce vrei pe mine nu ma intrereseaza. Dar stiu precis ca e chorkie, doar ca are blana mai asemanatoare cu un yorkie, si in rest are structura corpului ca un Chihuahuahappy si in plus ce te intereseaza pe tine daca are pedigree sau nu? asta e treaba mea, doar e un catel ca orice altul, si cainii corciti au sentimente nu doar cei de rasa, bine? deci te rog sa nu mai comentezi ca nu e treaba ta ce catel am eu, ok?