| KatherineH a întrebat:

Ieri mi-a murit pisica. Avea 6 ani si a facut atac cerebral. Astazi am ingropat-o la casa de la tara. Am iubit-o foarte mult, desi era destul de agresiva. Aveam doar 12 ani cand am adoptat-o, deci pot spune ca mi-a fost alaturi in cei mai complicati ani de pana acum. Chiar ma gandeam sa o iau cu mine cand plec la facultate (vreau sa fac facultatea in alt oras). Dar aseara incepuse sa scoata niste zgomote ciudate, de parca se ineca, nu respira bine. Credeam ca i-a ramas ceva in gat, ca aveam s-o ducem la veterinar si ca avea sa-si revina. Cabinetul A&A vet la care am fost e foarte aproape de casa, am ajuns in 2 minute. Ea a murit pe drum. Se agitase mult, m-a zgariat, dintr-o data am simtit-o cum se lasa moale si am stiut ca murise. Am intrat oricum, i s-a facut masaj cardiac si ventilatie artificiala, apoi adrenalina, dar degeaba. Acum parca o vad peste tot prin casa. Imi amintesc intr-una de locurile in care ii placea sa stea. Vreau sfaturi de la persoane care au trecut prin asta, va rog. Cum pot sa trec peste pierderea ei? Mai am doua pisici, le am de doi ani, dar nu sunt afectuase vum era cea care a murit. Ea statea in poala mea, daca ma intindeam pe canapea, statea la picioarele mele... Ar trebui sa-i strang lucrurile? Adica cosul, mancarea, apa, jucariile? Nu prea vreau, dar vreau sa stiu daca m-ar ajuta sa depasesc momentul. Ma simt bine cand ma uit la poze cu ea, dar nu stiu daca e bine. Ce masuri pot sa iau? Multumesc

Răspuns Câştigător
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Iti inteleg suferinta si eu am avut un motan pe care l-am crescut de mic cu biberonul si imi era ca un copil.Mi l-a omorat un vecin cand avea 3 ani si l-a lasat la poarta ca pe o carpa, nici in ziua de azi nu vrea sa recunoasca ca el a fost, jegosul. A fost greu, doar timpul poate alina ranile pierderii unui suflet apropiat. Norocul tau ca mai ai 2 pisici. Nu sunt afectuoase pentru ca fiecare pisica are temperamentul ei, daca vei incerca sa te apropii de ele, sa le alinti, sa le mangai ssi sa le castigi increderea ai sa vezi ca vor veni numai dupa tine. Fi puternica! happy

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Niciodatata nu vei putea uita un animal care ti-a fost drag, eu si dupa 20 ani dupa ce mi-a murit un caine pe care il iubeam enorm inca ma gandesc la el cu nostalgie si mi-as dori sa il revad, tot ce poti face este sa lasi timpul sa treaca si durerea se va mai diminua, dar de uitat nu ai cum

| Djsjuajsjsj a răspuns:

E doar o pisica... Treci peste. Si asa zici ca mai ai inca 2...

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru Djsjuajsjsj):

Om fara inima ce esti! sad

| Djsjuajsjsj a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Intrebarea e penibila, rau.