Vaiii saraca. Exact asa s-a intamplat si cu motanelul meu . doar ca ii lipseste blana de pe un piciorus asa, ca o potcoava numai in fata mai are unpic de blana. Eu am dat-o cu un fel de pudra, si acum, i se vindeca, am observat ca incet, incet ii creste parul pe picior. Asa de bine imi pare ! Acum, cand e bolnav o sa-i trebuiasca mai multa atentie, la al meu i-a trebuit. Timpul exact nu stiu, dar in jur de o luna Sper ca te-am ajutat
De unde stii ca sunt caini? Pisicile se bat si ele una cu alta. Iar pisunea ta stiu sigura ca are mine biata, de aceia sunt sigura ca a calatorit pe garduri. Ar fi mai bine sal duci la un medic. Sa vada daca nu la molipsit nimeni de nimic si daca nu are infectie din cauza zgirieturii. Isi va reveni. La mine tot asa s-a intamplat. Timosa pisoiul meu care sta la tara la bunici avea si el rani. Dar in decurt aproape de o luna s-a vindecat. Succes
Isi revine in cateva saptamani. Pisicile sunt victime in fata cainilor, dar statistic sunt cele mai paguboase ucigase din placere Feline mici, dar cu personalitate puternica. Daca vrei sa il tii mai aproape de casa si sa nu isi marcheze locul cu mirosul caracteristic, castreaza-l.
Buna! Cumpara de la farmacie un sprei propolis...Ustara tare dar ii va trece! Iti garantez! Cand o dai apuco de ceafa! pup! Succes
Daca ii curgea sange ii bandajai piciorul si a doua zi o dadeai incet ca se putea fi lipita. exista boli in care eu nu m-am interesat ca nici n-am gasit de naparlire sar fi putut sa se bage cu pisiorul din spate undeva dar mai intai sa te uiti daca e zgaRIATA CA DE CELE MUTE ORI NU CAINI SUNT DE VINA