| Emeraude a întrebat:

Îi pot face baie căţeluşei mele când este la ciclu?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Da, poti sa-i faci baie, trebuie insa sa ai grija sa nu-i dai cu sampon in zona respectiva ca e f probabil sa se irite, fiind mult mai sensibila in acea perioada. Oricum, pe sampon scrie ca niciodata nu trebuie sa ajunga in contact cu organele genitale ca poate produce iritatii. Cu atat mai mult in aceasta perioada trebuie sa ai grija.
In rest, imbaiere placuta!

14 răspunsuri:
| just for me a răspuns:

Nu, nu este nici un fel de problema

| Emeraude explică:

Da, si cainii au ciclu, au un sistem reproducator asemanator celui uman, altfel cum s-ar inmulti, cum ar face pui si i-ar alapta? Cred ca erati mai convinsi de gaina ca avea ciclu, decat de caine...

@Raul : merci beaucoupwinking

| raluky4 a răspuns:

Da. dar ai mare grija!

| Shinen a răspuns:

Da, sigur.

| missbee a răspuns:

Sigur, de ce nu? Nu are cu ce să o afecteze, şi eu am o căţeluşă şi îi făceam baie când venea murdară de afară chiar dacă era la ciclu. Nu se întâmplă nimic, cred că e chiar indicat să păstreze igiena.

| missbee a răspuns:

Pentru cele care se miră de aşa o veste, am o întrebare: Cum credeaţi că se înmulţesc câinii?

| luciana200972 a răspuns:

Da, nu exista nici un fel de problema, si noi ne spalam, nu?

| FeFy` a răspuns:

Ceee

Da si alea au?

| Alecriss a răspuns:

Normal ca da din cate stii igiena este foarte importanta atat pentru oameni cat si pentru animale mai ales daca este in perioada aceea si cred ca ar fi bine sa ii faci baie deoarece nici asa nu poti sa o lasi.pa

| Diana7383 a răspuns:

Si caini au?straight face

| ktalin2k a răspuns:

Da poti

| Raul_6835 a răspuns:

Da cum si voi puteti nu e absolutnimic rau! Sa-ti creasca mare fetitahappyhee hee:X

| Dlk_Carysa_1995 a răspuns:

Da