| alle222000 a întrebat:

Imi doresc mult un hamster, dar parinii nu vor sa imi cumpere unul. imi puteti da niste idei prin care pot face cat mai repede aprox. 150 lei? dau funda! (logic)

Răspuns Câştigător
| kanfura a răspuns:

Nu stiu ce sa zic ma incearca si tu sa vinzi ceva care nu iti mai place si asa faci rot de banii! Funda?

| alle222000 explică (pentru kanfura):

Merci pentru sugestie happy

8 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Crezi ca e usor de intretinut si sa cresti hamsterii? Habar nu ai! Sint foarte greu de intretinut, trebuie supraveghere tot timpul, se pot imbolnavi usor si repede, dar daca scapa cumva din cusca si rod repede, distrug tot ce se gaseste in calea lui! Mai bine sa nu iei si asculta pe parintii si o sa-ti fie bine pentru tine! Ei stiu de ce!

| maria89nic a răspuns (pentru untu):

Hamsterii nu se imbolnavesc repede, sunt animale foarte sanatoase.Se imbolnavesc daca nu ai grija de ei. Daca ea vrea sa`si ia hamster probabil o sa il si ingrijeasca, nu o sa-l lase sa moarawinking

| untu a răspuns (pentru maria89nic):

Dar o sa se ocupe tot timpul si de supraveghere! Daca are scoala sau liceul cum sa se ocupe de hamsterii, daca are atatea lectii de facut?

| maria89nic a răspuns (pentru untu):

Si eu am scoala, ba chiar si cursuri si meditatii pe deasupra si imi ramane si timp de hamster. cat sta in cusca are ce sa faca si probabil are jumatate de ora libera ca sa il supravegheze cat se plimba prin camera

| untu a răspuns (pentru maria89nic):

Foarte bine, este raspunderea ta sa ai grija de hamster! Fie ca hamsterii sa-ti inveseleasca viata si sa-ti dea bafta la invatatura! Sa le porti de grija si sa te joci sanatos!

| RazvanSmile a răspuns:

150?laughing un hamster e 10 lei

| alle222000 explică (pentru RazvanSmile):

Am nevuie si de cusca, accesorii, mancare, etc.