| Intr3baaaaari a întrebat:

Imi mai pot dresa câinele daca are deja 7 ani?(e bichon)

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Hă, hă, e prea tarziu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Nici tu nu mai poți fi dresat la 7 ani,

| dullcat a răspuns:

Buna.Tu nu cred ca poti, chiar daca gasesti destule materiale si videoclipuri pe internet.Cel mai sigur ar fi sa apelezi la un dresor ca sa primesti o parere.

| gabicoo a răspuns:

Doar cu electroșocuri!

| ReddY25 a răspuns:

Nu mai poți din păcate

| wildthing a răspuns:

Stii ca era si un proverb..."nu mai poti invata un caine batran trucuri noi".winking

| Jonathan1900 a răspuns:

Un caine il poti dresa la orice varsta. Daca poti observa, toti cainii au psihicul la fel, conteaza doar de mediul in care traiesc. Bichonul tau se comporta exact cum te vede pe tine ca ii permiti sa se comporte. Deci daca un caine face sau nu face ceva, e strict din vina stapanului. Nu mai dati vina pe caini pentru ca stapanii sunt problema.
Mie imi place sa ma ocup de cainii agresivi si de cainii hiperenergici de exemplu.
Vecinul de la tara are un 4 caini de talie mica. 3 cu comportament neutru si al 4-lea extrem de agresiv. Maraie, latra si musca pana la sange chiar si pe stapan(vecinul meu 50+ani), ceilalti membri ai familiei nu se ating de caine. Cainele are cam 10 ani si mereu a fost asa agresiv. Cand il deparazita folosea o patura groasa ca sa il tina fara sa fie muscat de maini cum a patit de multe ori. Intr-o zi din vorba in vorba i-am spus ca vin sa ii arat cum sa se comporte cu cainele ca sa nu mi fie asa agresiv. El evident a ras de mine, ca voi fi muscat, ca e caine batran si nu ai ce sa ii faci, ca asa va ramane toata viata, etc.
Ei bine dupa cateva minute, cainele nu mai latra in preajma mea ( desi eram strain), l-am luat pe sus, l-am invartit pe toate partile, si cainele nu mai facea nimic, nici un gest sau maraiala. Vecinului nu ii venea sa creada. A inteles ca el era singurul vinovat pentru coportamentul cainelui si acum dupa 1 an si ceva de cand s-a intamplat asta, cainele e in continuare echilibrat, prietenos si jucaus, raspunde la comenzi, de parca e alt caine.
.
Deci in concluzie, totul tine de cum te comporti tu cu bichonul tau