Pai: 1) ca sa urci in "level" scrie IN FIECARE ZI (altfel o ia de la capat) "test-mode" apoi imediat "cryptobiologist".
2) ai parte de privilegii daca ai cont pe facebook sau esti resident.
3) sunt anumite obiecte(haine, accesorii, etc.) care purtate maresc flow (cu 10%, 15% etc.)
4) cele mai tari chestii se cumpara cu gems, care pot fi cumparate cu bani adevarati sau gratis cu coduri.
5) despre gems: exista cate un cod pe luna si daca ai toolbar primesti in plus fata de acela cate un cod pe saptamana. toobar-ul de descarca gratuit de pe site-ul lor, nu are virusi si ca sa nu ti se intepe calculatorul o poti tine ascunsa si sa o arati numai cand iti trebuie.
6) poti intra in camere numai pentru residenti daca un resident(prieten cu tine) iti da "group" in acea camera.
7) este ruleta aceea zilnica la care eu nu am castigat decat maxim 100 coins, si care iti ia 1 flow/incercare (o poti folosi o data pe zi).
deocamdata atat. daca imi mai vin idei utile iti mai scriu.
Este mai usor sa faci flow atunci cand ai codurile pentru flow "test-mode 42"si "cryptobiologist"le scrii unde vb pe spatiul alb de jos
Mersiii mult acum am 72 flow!
daca vrei sa treci levelul trebuie sa dansezi sa faci flow in stanga jos este un cerc care in el scrie flow cand incepi sa dansezi se umple cu roz tot cercul si faci o flow si mai poti sa treci levelul daca te joci jocuri din astea de actiune mai mult cu masini sus vezi ca scrie de exemplu levelul 22 apesi pe el si vezi ca mai jos o sa-ti scrie numarul de flow sper ca te-a ajutat foarte mult raspunsul meu RASPUNS : MIHAELA
Deniissel întreabă: