| Fabi0101 a întrebat:

Imi puteti da sfaturi despre beagle?

Răspuns Câştigător
| ßarbie a răspuns:

Sincer, daca e primul, nu iti recomand un Beagle, fiind caini de vanzatoare sunt destul de greu de dresat si EXTREM de energici, daca stai la curte atunci e ok, daca stai la bloc eu zic sa te mai gandesti.

1 răspuns:
| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Beagle este un caine foarte docil, are o capacitate foarte buna de asociere, de rezolvare a problemelor. Fiind independent, va prioritiza interesele sale, doar apoi pe cele ale stapanului. Este indicat sa incepi dresajul cat mai timpuriu si sa fii rabdator si perseverent. Cel mai adesea ii poti motiva cu o recompensa. In procesul de dresaj sau educatie, primul pas este sa reusesti sa ii captezi atentia. Beagle au nevoie de foarta multa miscare. Trebuie sa mergui regulat la plimbare cu el, insa doar in lesa. Il poti lasa liber doar daca este educat, pentru ca, fiind un caine de vanatoare, o poate lua la fuga oricand. Sunt o rasa cu vointa puternica. Au nevoie de un stapan cu experienta datorita incapatanarii de care dau dovada si temperamentului jucaus. Isi mentin aceasta trasatura chiar si la maturitate. Nu este indicat sa il lasi singur in casa pe timpul zilei, daca nu a fost educat de mic asa. Iti recomandam sa rogi pe cineva sa aiba grija de el cat timp lipsesti de acasa. Este sociabil, ii place sa traiasca alaturi de alti caini. Dar si eu sunt de acord cu utilizatorul @Barbie, daca este primul caine, iti recomand o alta rasa. Succes!