Rasa Beagle este una din rasele mele preferate, uite cateva calitati:
-Dulce
-Bland
-Inteligent
-Calm
-Afectuos
-Sociabil
-Curios
-Se poate adapta la viata de apartament daca are parte de plimbari si alergari pe afara...
-Caine de vanatoare si de companie
Si uite si cateva defecte:
-Latra mult
-Au nevoie de un dresaj constant dar si totodata ferm!
-Nu se intelege bine cu alte animale!
Succes!
Aste sunt partile rele la aceasta rasa,acum depinde si de dresaj,cum il educi,dar daca nu te ocupi de el devin defecte,este greu sa tii un caine,si mai bine dai sfaturi decat sa critici,ei bine afla ca eu am avut o groaza de caini,si inca mai am,si sunt priceputa,plus ca am un prieten foarte adevarat,este cel mai bun medic veterinar din oras si ma mai ia la el la cabinet,imi plac animalele foarte mult in special cainii si m-am interesat despre toate rasele cunoscute pe mine, nu vreau sa te superi luluta pe mine dar cred ca am 99, 9%dreptate,ma uit la Cesar si cainii,si spune mai mereu ca mai intai trebuie dresati stapanii, iar apoi cainii, unii oameni sunt mai rai decat animalele...
Nu ma supar ai tot dreptul sa ma contrazici doar nea Ceausescu ne-a parasit de mult avem dreptul la replica. Dar in toata cariera mea mi-a placut ca devierile de compartament sa nu fie luate ca un "defect" si nu sunt singura ci multi alti medici. Deci practic, aceste devieri le au o parte din caini pentru ca nici o rasa nu respecta standardele spune de ACR, ci ba sunt mai agresivi ba mai sociabili.Asa cum sunt si oameni ba mai destepti ba mai prosti nu gresesc nu? Cu asta am terminat. Dacă ţi-ai luat câine, acceptă-i şi puricii. O seara placuta.
Nu gresesti,si cred ca sti asta,totusi nu exista oameni prosti ci doar lenesi,toti avem un creier pe care trebuie sa il folosim,acum depinde cum ii inveti,nu sunt agresivi sau sociabili din nastere,devin pe parcurs,daca il ti numai in casa si nu il scoti afara si daca il inveti sa fie rau cu toti sau sa il resfeti fara pic de disciplina este normal ca bietul animal sa fie agresiv,dar daca il scoti afara si il lasi sa socializeze de mic sau sa il resfeti dar sa il si displicinezi, atunci este normal sa fie sociabil, acum depinde foarte putin si de rasa...O seara placuta si tie!
Defecte? Serios? Ai bani de un Beagle? este 300 euro de la crescator. Defecte un caine nu are defecte ci stapanul. orienteazate la un maidanez. te ajut si eu http://dogsandcatshelp.blogspot.com/ cauta aici sunt caini care au nevoie de stapan recunosc cu "defecte" ale fostilor stapani.
Da,am bani de un Beagle. Vreau doar sa stiu ce defecte si calitati are nu ce fel de caine sa-mi cumpar ca deja m-am decis.
nicoleta4765 întreabă: