Pai daca e mic, creste-l in hol, in intuneric sa te vada doar pe tine sa te auda doar pe tine, cand i-ai facut toate vaccinurile si o sa iesi afara cu el o sa maraie la tori si la toate, caci el nu va vedea lumina, doar cand il duci afara si daca se apropie cineva, il va musca. fundita?
Pentru ca curtea meaa devenit deja exact ca un tribunal
Si eu stau la curte si te inteleg perfect ama vut si eu problema asta... pune-l in lant sau tarc, nu mai lasa pr nimeni sa il mangaie iar cand ceva prieteni vin la tine pune-i sa il haraie cu o bota sa il pipair unpic nu sa il bata ca apoi prinde frica depide si cat timp are iar dupa ce il haraie il amunta du-te tu la el cu mamcare si mangaiel dar doar dupq ce pleaca cei ce lau harait cand sare sa te muste pedepsestel cu o bataie nu una crunta de sa il omori ci ca pe un copil neascultator daca il lasi sa sara la tine patesti ca mine de nu mai pot sa imi scot cainele sa ma joc cu el ca face numa ce vrea si ma di musca daca nu il las in pace.Dar de curand am o femela 1 an a facut si era foarte cuminte am chemat prieteno noaptea la gard sa loveasca gardul sa strige si din astea asa ca acum intra cine vrea dar iese cine poate nu ezita sa ii dai o bataie cand nu te asculta altfel nu stie de frica ta si face ce vrea am acum catelusa de un an e extrem de ascultatoare cu cei din familie atat si ea a sarit pe bune sa ma muste de la mancare ba ma si muscat de pocior destul de bine a fost prima si ultima oara cand a sarit sa ma muste la 10 luni cam asa si nici nu cred ca mai are tupeul sa faca asta pentru ca acum stie cine e stapanul ascultama bine fara putina bataie nu faci nimic m-am convins de la vecinul meu are si el o catelusa de aceeasi varsta cq a mea dar nu a dat i ea niciodata a lasat-o libera in curte si acum cand iedim la plimbare ele doua se cunosc bine nu se musca el o tine legata eu merg si fara lesa pe deal pentru ca ma asculta a lui nici nu il baga in seama cand o cheama
deci baga-l in tarc sau leagal in lant si altii sa il haraie iar noaptea dai drumul si de dupa gard sa vina iar sa il haraie cu timpul nu va mai fi asa dar tine minte depinde si de ani daca l-ai crescut de mic sau ...lasami un mesaj de cand il ai ani si rasa. funda?
Desh întreabă: