Ciobanesc German este un caine foarte destept il poti tine si pe balcon nu face deranj, husky un caine foarte frumos tot de talie mare, daca vrei un caine rau poti sa-ti iei un rottwailer dacal cresti de mic nu va fi agresiv cu tine si familia ta. Sper ca ti-am fost de folos!
Cocker,pinscher pitic,poodle, papillon, schnauzer pitic, jack russel, yorshire terrier-rase usor de dresat->mai destepti
Labrador Retriever. Il dresezi pentru a nu face caca-pipi cand ii vine, ci sa se duca si sa latra la usa. [Asa face al meu]. El ajuta la orbii, la accidente, si te ajuta in viata.
AlexandruLORD rottwailer nu este o rsa mai rea (la esterior pare) da in interior este un caine superb il recomand
JAck russel,dar pe cat de desteapt e,pe atat de energic, cocker, pomeranian, poodle pitic, schnauzer pitic si papillon.
Eu iti recomand un schnauzer pitic.Eu am o fetita si este tare desteapta.Intelega ce nu are voie si desi am adus-o acasa de putin timp, s-a invatat cu locul si a inceput sa faca afara.Traiesc foarte bine in apartament si nu lasa deloc parul. Sper sa iti gasesti o rasa care sa iti placa!