| KiduuD a întrebat:

Imi spuneti si mie niste rase de caini dragute de familie si pe care le pot achizitiona din Bucuresti? Caini de apartament. Plzzz

13 răspunsuri:
| Ramona000 a răspuns:

Beagle,chow-chow,pichinez,pomerian,shitzu,bichon maltarez

| pwp a răspuns:

Chow-chow love struck
Pekenez

| Kriss96 a răspuns:

Pentru apartament recomand Bichon (de orice tip), Yorkshire Terrier, Jack Russel Terrier, Westie..in general caini de talie mica.Cand cauti pe internet diverse rase, uita-te mai ales pentru ce tip de mediu este potrivit (aia care tin Husky la 35 de grade sunt niste nemernici care merita sa fie arsi de vii), in ce spatiu sunt recomandati si ce personalitate au (un Beagle de exemplu e caine de vanatoare si chiar daca e mic, ai putea avea probleme cu el la apartament; cam la fel cu Westie, dar pe asta l-am avut eu si stiu din experienta ca e acceptabil, merge chiar spre foarte bine).

| skirlex a răspuns:

Astia au parul mai scurt si sunt mai mititei: beagle, bull terrier, french bulldog, pug. pinscher pitic, sau poti sa iei un maidanez care vezi ca e mai mic si nu e nici prea latos si nici atat de scump ca cei de rasa.

| Iubareatzãã a răspuns:

Bichoni de orice fel sunt micuti si pufosi, foarte prietenosi si iubitori eu am 4 happy si au un suflet marehappy bafta! Eu iti recomand un bichon Havanese happy

| KiduuD explică (pentru Iubareatzãã):

Am avut un bichon havanez da l-am pierdut dar ieri m-a sunat o doamna ca l-a vazut prin vest si l-am cautat azi dar nu l-am gasit sad

| Iubareatzãã a răspuns (pentru KiduuD):

Imi pare rau. sad

| ovidiu13b a răspuns:

Bulldog francez e câinele meu preferat.

| grasuN a răspuns:

Samoyed,shiba inu, lhasa apso, maltipoo, schnauzer pitic

| Aditzza213 a răspuns:

Cel mai bine e sa-ti alegi tu, uite un site pe care poti sa faci teste de care caine sa-ti alegi

| Aditzza213 a răspuns:

Uite un site cu rase :http://www.infocaini.ro
Al meu arata asa doar ca e negru tot :http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/ciobanesc-suedez

| BestTatto a răspuns:

Uite cele mai draguţe rase de câini:Husky
(cel mai îndrăgit caţel)maidanezi, frenck bulldog, pug, bull terrier, beagle.Astea le stiu.Aş putea să iţi dau informaţii!

| Đenysse_Đeny_1999 a răspuns:

I-ati un Pomeranian Boo, e adorabil