| lola9 a întrebat:

Imi spuneti si mie niste site-uri unde pot pune poze cu cainele meu (dar nu il vand)sa pun poze asa ca este frumos.Dau fundita

7 răspunsuri:
| LaughOutLoud a răspuns:

Http://www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini Poti sa te inscrii aici.Este un fel de concurs de frumusete canina.Se defasoara astfel:cine strange cele mai multe voturi apare luna urmatoare pe prima pagina ca virgula castigator al concursului canin avand cele mai multe voturi.Mai citesti acolo regulamentul.La sfarsitul anului primesti un calendar in care o sa apara si poza cu cainele tau.A si trebuie sa iti faci cont; Nu te lua dupa faptul ca siteul este de vanzari caini si pisici.Cred ca vezi si tu ca scrie concurs frumusete canina.

| JammyBrooks a răspuns:

Poti sa-l pui pe petz.ro happy poti sa-i pui varsta, jocurile preferate, mancarea, jucariile si multe altele.
Succes!

| AnonimKidd a răspuns:

Sunphoto.Este un site unde poti creea albume si poti primii comentarii.Doar intra si vei afla! O zi buna!

| FreeLife a răspuns:

Facebook... ca altfel nu le vede nimeni.
Eventual daca vrei sa ti-le trimiti de pe un pc pe altu incearca aici:http://www.mediafire.com/
dar fa-ti count.

| AnabelleKr a răspuns:

Http://www.pozecaini.com/
Poti sa le pui aici.:)

| RaluuMe a răspuns:

Facebook sau SunPhoto. Aici poti pune cate poze vrei. Le va putea vedea toata lumea.

| HebiQwse a răspuns:

Facebook sau We heart it happy