| Eu_9064 a întrebat:

Imi ziceti si mie toate rasele de caini pe care le stiti...

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| oanaoana63 a răspuns:

Pai mie imi place bichon,pechinez,caniche,beagle,labrador,golden retriver,lup spitz pitic, yorkshire terrier, butterfly.Mai sunt bulldog,pomeranian,shitzu,rottweiler,pudel,ciobanesc german,ciobanesc romanesc,mioritic,alsacian,bichon havanez,maltez,frize,bologneze,chow chow,husky siberian,akita inu,sain bernard,dalmatian,boston terrier,Chihuahua,Ogar, malamut de alaska, cam atatea stiu big grin

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Paitongueitbull.Ciobanesc german.australian,Dog german,Bulldog,Boxer,Rottweiler,Pudel,Malamut,Chow Chow,Husky,Dalmatian,Labrador, Chihuahua, Ogar.etchappy

| Biu a răspuns:

Uite aici toate rasele de caini : http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/

| Biu a răspuns:

Toate rasele de caini : http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/

| LuMiii a răspuns:

Molosoizii: cap masiv, de tip rotund sau cubic, bot relativ scurt, buze groase si lungi, stop remarcabil; corp masiv, puternic, atingand adesea dimensiuni gigantice.
Lupoizii: cap ce pare o piramida orizontala, bot alungit si ingust, buze subtiri si ferme, stop lejer; corp bine proportionat si agil.
Ogaroizii: cap in forma de con, alungit, craniu ingust, urechi mici, orientate spre spate, adeseori ridicate, bot lung si subtire, priza puternica, stop aproape inexistent; corp suplu, membre gratioase, abdomen scobit.
Bracoizii: cap apropiat de forma prismei, bot aproape la fel de lat la baza ca si in varf, urechi mari, lasate, buze mari, stop evident; corp robust.
Vulpoizii: acoperit cu par lung, coada rasucita complet peste corp, cap asemanator cu lupoizii, avand insa craniul
Pit Bull Terrier American
Caini ciobanesti si de cireada
Rase de caini tip Pincher, Schnautzer, caini Molossoizi, Caini de munte, si Ciobanesti elvetieni
caini de tip Spitz si caini de tip primitiv
Copoi, Limieri
Caini de aret
Caini aportori - scotocitori, caini de apa

| BizonAuriu a răspuns:

Mai e inca unul care nu a fost spus: pichicinez imperial