Apropo de asta: http://www.tpu.ro/......vinovate/.
Unii oameni uită să mai fie oameni...
Da. Imi place sa vad ca sunt multi iubitori de animale pe TPU...
---
Think clear!
Da sunt de acord! Nu se mai poate asa ceva. Avem si noi in deelta cai salbatici, drumosi, liberi si ei ce au facut? I-au dus la abator. Nemaivrorbind cu cta cruzime sunt taratati caini, pisicile. Groaznic.
STOP torturii animalelor nevinovate...ca daca te sfasie un caine nu cred ca i-ai mai dori binele
LA nOi in scuLa fac' catiVa elevi deASTea "sTop violENTa la aniMale!" :] si soOoNtem de aKord.
sIIp... luAm ctv anImale gasiTe pe lanGa si nu stiu' ce le apARs si nu mai stIu... ca yOp' mai moOoOlth cand iS pedePSita si trE sa fAk' cVa pT coMunItate ma duc' si stAu mai moOoOlth.
da mi sE parE oK ce'I. ..asHa' ca' is de acOrd.
________________________-
... ..traficant innascut...
Am putea face un bine
Deci capul sus si zambitile micilor fiinte neajutorate ce asteapta un om [ prieten ] pe care sa il iubeasca. Nu poti sa treci peste capusoarele lor mici fara sa ti`se faca mila de ele
Putem ajuta si stiu asta cred in noi.
Daca ne vom aduna impreuna vom fi mai multi decat credem noi
Putem ajuta!
Stiu asta si cred in noi! repet.
Sunt cu voi! :*
Mulţi sunt de acord dar nu se întâmplă nimic. Trebuie să facem ceva şi repede!
Da,ar trebui sa facem ceva,in delta omoara cai, la min in oras omoara cani, gata nu se mai pote
Eu sunt de acord sa spun STOP torturarii si maltratarii animalelor. fundita? pls
Da! Chiar as vrea ca oamenii sa inceteze sa mai tortureze animalele! In China oameni omoara animalele in chinuri groaznice de neimaginat (pisicile si caini).In cele mai multe circuri,animalele sunt batute,torturate! Cand oamenii vin la circ,spun ca animalele se distreaza ca sunt distractive dar lucrurile stau total altfel! Acele animale nu invata pur si simpu acele trucuri! Ganditi-va de cate ore are nevoie acel animal de a invata acele trucuri,atatea ore de chin, deoarece pe ele nimeni nu le intreaba "Bai, faci o tumba?"Este ingrozitor ceea ce se intampla in unele circuri! Cruzime pura! Aceste chinuri ale animalelor ar trebuie OPRITE! STOP TORTURII ANIMALELOR!
Da sincer eu asi fi de acord, pentru ca sunt niste animale nevinovate care nu se pot apara