| Genii a întrebat:

In 2003, bunicii mei si-au luat un catel (femela) cu care ma joc in vacante. Ei traiesc la tara. Nu era proaspat nascuta, isi atinsese deja inaltimea ei maxima, dar probabil avea doar 5-6 luni. O au pana in prezent. Pana acum, acest catel a dat nastere la 8 generatii de catei. Ultima oara a "nascut" cam pe 16 ianuarie 2014. Cam cat credeti ca va mai trai?
P.S.: Nu este hranita cu mancare speciala de caini. Stiti voi cum hranesc bunicii vostrii cainii: cu resturi. Nu este singurul catel din curte. Mai sunt inca 2, deci nu se simte singura sau ceva. Nu este mare, dar nici mica. Duce mai mult spre mica decat mare. Si un ultim amanunt: Nu a fost niciodata legata (cum sunt alti caini).

Răspuns Câştigător
| CristinalovesEminem a răspuns:

E foarte posibil sa mai traiasca cativa ani, dar, odata cu trecerea timpului, nu o sa mai faca pui, pentru ca o sa fie prea batrana. Nu conteaza ca nu este hranita cu mancare speciala de caini. Stiu caini care au trait bine mersi si fara. happy

2 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

8 generatii? :o Domnisoara, dar catelusa ta este de rasa cu pedigree ca sa te lauzi ca a dat nastere la atatia pui?
Doamne fereste...nu sunt suficienti caini pe strada?
Resturi? Si ce inseamna aceste resturi? Puine uscata si oase? La varsta asta e prea riscant sa faca pui...de ce nu ai sterilizat-o? Va bucurati cand fata...pai si normal!

| Genii explică (pentru DenissaRoxana):

Da, acum ti-am vazut raspunsul. Sincer, l-am citit CU ATENTIE de vreo 5 ori si nu inteleg ce vrei sa spui. In primul rand, nu ai raspuns in niciun caz la intrebarea mea (in caz ca nu ai observat), iar in al doilea rand, care este problema ta? Am vrut sa dau mai multe amanunte cu privire la ea de asta am spus ca a dat nastere la 8 generatii de caini, nu ma laud si nu, nu este rasa cu pedigree... Si apropo, nu ii arunca nimeni puii in strada, ci ii cresc (bunicii mei, nu eu) si ii da la altii. Si in caz ca nu stiai, nu sunt caini vagabonzi la tara (adica pe "strada", cum ai zis tu - de parca exista o singura strada in toata tara...) Cel putin nu i-am vazut eu. Acum ma repet: Care este problema ta? Ce vrei sa spui cu raspunsul tau? Ca eu nu inteleg... Ba ma certi, ba imi dai dreptate...