| Aly359 a întrebat:

In aceasta perioada sunt foarte tensionata suparata si ma ia valurile de frica! Credeti ca daca ma voi spovedi ( nu am mai facut-o pana acum ) ma voi linisti si viata mea macar acum pe moment se va schimba? pentru cine s-a spovedit : ce intrebari o sa-mi puna?

6 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

Parerea mea : daca nu ai o oarece credinta in Dumnezeu degeaba te duci sa te spovedesti. Dar daca chiar simti nevoia sa te spovedesti si sa iti spui pacatele unui duhovnic/preot du-te.
Ce te intreaba? Depinde de varsta. Te intreaba daca ai mintit/daca ai facut rau/daca iti respecti parintii/daca i-ai mintit/daca ai furat/daca ai preacurvit... etc happy

| LionDen a răspuns:

Daca esti credincioasa vei avea o noua "regula" in subconstient care te va face sa crezi ca "m'ajuta doamne doamne". Eu sincer as rezolva toate supararile cu un show.Btw.Duhovnicul indifernt de ce intrebari iti va pune, nu o sa zica nimanui ce ai raspuns, tine de etica meseriei, la fel ca la doctor.In caz contrar poti sa'l dai in judecata.

| teodor10 a răspuns:

Cv in genu : " ai facut prostii cu baietii?" sau alte chestii de-astea. Ce pot sa spun decat "bafta"hee hee

| noi3 a răspuns:

Mergi pe strada si uitate la fetele oamenilor. cauta pe cineva cu care simti ca poti rezona, cineva care parca iti pare familiar... chiar daca-i strain, spune-i ca ai nevoie de ajutor, de un sfat, de un prieten chiar. mergeti la o plimbare, o cafea si spune-i ce ai pe suflet, asa te vei simti mai bine.
si imbratiseaza happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, spovedania e o taina, si ti-n sa-ti spun ca e pacat sa spui ce ai vorbit cu duhovnicul.
Nu neaparat o sa-ti puna intrebari, dar poti sa spui ce ai si pe suflet.Aici trebuie sa fii sincera, e ca si cum vorbesti cu Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca te vei linisti
Din cate stiu, nu e voie sa divulgam intrebarile happy
Dar nu`ti fa griji. E foarte bine ca ai hotarat sa mergi sa te spovedesti.Important e ca acolo sa spui adevarul, fara rusine.Toti pacatuim, si preotul.De orice pacate te va intreba, tu spune adevarul.
happy