| clau09 a întrebat:

In curand imi iau iepuras big grin Iepuasii pot fi plimbati cu lesa?

Răspuns Câştigător
| Λl๓a a răspuns:

Bravo! Ii poti plimba cu hamul prin parc sau pe unde vrei tu. http://www.google.ro/......tp?/imgres

16 răspunsuri:
| TurnOn a răspuns:

Eu am iespuras si l-am plimbat cu lesa. Multi trecatori s-au oprit sa il mangaie/ se uite la el/ sa il admire dar NU m-a filmat nimeni;) NU a luat capuse;) NU am aparut la stiri;) NU i-am facut baie cu gel de dus cu aroma de morconi;) NU a fost nevoie de botnita;) sau alte prostii care sunt enumerate mai sus;) Se gasesc in general la orice pet shop (eu mi-am luat-o de aici : http://www.petmagic.ro/det_309_lesa--ny-rab-%28iepure%29.htm ). Succes :*

| unknownn a răspuns:

Da.Vezi sa-i pui si botnita la gura.

| dragos9234 a răspuns:

Tu vorbesti serios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot fi plimbati cu lesa dar posibil sa apari la stiri, te filmeaza vreunu si te da la stiri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa il plimbi cu lesa cred ca stai intr-un apartament, sunt curios cum il convingi sa faca baie, o vrea cu gel de dus cu aroma de morcovi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,asta dacă vrei să te faci de râs şi mai posibil, să apari pe tot facebook-ul!
Hehe..nu, iepuraşii nu pot fi plimbaţi cu lesa.

| Danutul22 a răspuns:

Da pot..sau poti sa ii duci in lesa pana la un caine flamand.^^

| clau09 explică (pentru Danutul22):

HaHa, ce funny laughing Ma bucur ca te plictisesti straight face

| Danutul22 a răspuns (pentru clau09):

Ziceam si eu...you know. 4fun!

| Panteryas a răspuns:

Nu,dar il poti duce undeva intr-un spatiu inconjurat cu gard si il lasi sa se joace.
nu ii brusca, sunt foarte sensibili, am avut si eu unu si m-am jucat cu el pana l-am cam omorat sad... fara sa vreau.

| TotEuMa a răspuns (pentru Panteryas):

rolling on the floor))))))))) Excesul de joaca dauneaza grav sanatatii iepurasilor rolling on the floor))))))

| tooteu a răspuns:

Daca vrei tuhee hee nu te tine nimeniwinking.Eu stiu ca nu se plimba iepurasii...

| marius007 a răspuns:

Nulaughing))) eventual sa et joci cu el intr-un loc cu gazon cv.laughing)

| Animeegirl a răspuns:

Vezi sa nu ia capuse.

| skaterul1 a răspuns:

Desigur ca nu aste e daca era vreun ciine poate dar asa nu

| skizoogirl a răspuns:

Stai linistita si eu am avut iepuras si il plimbam in lesa ca se baga sub masini si ma chinuiam cu orele sa-l scot de acolo... deci nu cred ca e vreo mare prostioara sa facii asta... il poti plimba decat sa il pierzi mai bine cu lesa :*