De ce vrei un caine rau? Crezi ca esti mai smecher daca ai un caine agresiv?
Mi se pare cea mai infantila chestie sa-ti iei caine agresiv ca sa pari smecher.
Un caine agresiv este si o mare responsabilitate sa stii. Nu poti sa-i dai drumul asa pur si simplu oriunde, vei avea probleme cu el (la avion de exemplu sau la metrou) si daca musca pe cineva vei fi tras la raspundere si nu e de gluma cu asta.
Si eu am caine agresiv dar mi l-am luat pentru ca iubesc rasa respectiva si e dresat foarte bine incat nici macar nu mai poate fi considerat agresiv. Si nu ma consider mai smechera ca merg cu el pe strada si lumea isi trag copiii dupa fusta. Nu se uita nimeni la mine ca la o regina sa stii.
Pitbull este o alegere buna.
Si Dobermanul este frumos.
Ai putea sa mai iei:
Amstaff
Ciobanesc de Bucovina
Ciobanesc german
Ai putea sa iei si un maidanez pentru ca altui sunt rai dar sunt si buni.Nu contează ce caine ei cat il iubesti.
Funda?
Kriss96. nu este vorba ca vreau sa fiu smecher dar imi place o anumita rasa (rottweiler) si da o sa-l dresez. nu mai da aiurea cu presupusul... :@
Iti recomand daca vrei ceva mai dur AMSTAF-ul! Dar daca doresti ceva de familie mai maricel eu zic AKITA INU JAPONEZ(am avut si eu in egipt si e foarte superb recomand) Daca te-am ajutat FUNDA te rog!
pitbull93 întreabă:
iustinul78 întreabă:
Desh întreabă: