Cresterea unui caine este o mare responsabilitate
vaccinurile cost aproximativ 50 lei saupot ajunge pana la 50 lei.
nu va sarii la altiava sariipe tine
nu de fapt poti sa il inveti sezi,culcat,mort, taras, salut
cel mai binee sa ai si niste bucati de salam la tine in caz ca face corect ii dai cate o bucatica a si mai poti si aport care inseamna adu jucaria
si ca sa vina la tine trebuie sa il strigi pe nume
are nevoie de o zgarda i-ar atunci cand latra te duci la el ii pui zgarda dupa aia lesa si mergi la plimbare
ai nevoie si de o perie ca sa il piepteni de parul care cade
si crede-ma multe jucarii ca sa stie ca il iubesti
niciodata sa nu ii dai oase mici ca se poate ineca sau sa i le ramana in gat
joacate tot timpul cu el
roag-o pe mama ta sa ii faca de mancare cainelui tau iaar tu eu vei duce
si ultimul pas pentru un iubitor de caini trebuie sa aiba o casa pe masura lui nici prea mare nici prea mica
a da si la inceput ii trebuie o zgarda cu tepi altfel nu invata si daca saare trage de lesa tepii il vor intepa iar el va intelege ca nu e bine
ma bucur ca team putut ajuta
imi dai si mie funda pls pls pls pls
Daca stai la bloc este cam greu, deoarece cow-cow este un caine de talie mare si nu prea are loc in apartament.ii trebuie mult spatiu si sa il scoti des afara.vaccinurile nu costa foarte mult. dresarea este relativ usoara,deorarece cow-cow este un caine destept. daca i acorzi atentie si iubire,el va invata foarte repede comenzi gen:sezi, da laba, rostogolestete! bafta!
Eu nu stiu? scuza-ma cred ca tu nu ai avut niciodata un caine asa ca ciocu mic si joc de glezne! eu am caine si l-am dresat si stie toate comenzilex( hai pa
In primul rand asta depinde de tine cat de mult te implici in activitatea de zi cu zi.In al 2-lea rand, vaccinurile costa in functie de tip, deoaarece sunt mai multe tipuri de vaccinuri.Astea costa in functie de cat de "premiante" sunt.Cat despre dresaj acesta este foarte simplu daca stai la casa.Dar daca stai la bloc la fel de simplu este cum e sa il dresezi la casa doar trebuie sa ai timp destul pentru el/ea ca sa il inveti.Cat despre rasa Chow-Chow, ea nu este o rasa agresiva.Aceasta e iubitoare si afectuoasa cu stapanul si de multe ori cu un strain.Eu stiu asta pentru ca am avut un Chow-Chow si a murit acum 1 anDesi era batran, acesta ma iubea cel mai mult pe mine.Si dupa ce a murit el mama mi-a facut cadou un Cocker Spaniel.Sper ca te-am ajutat. Funda?