| nenuco a întrebat:

In ianuarie mi.am luat un catel. Toate bune si frumoase pana cand a implinit varsta de 5 luni. De atunci micul neu patruped se urca pe canapea si imi fura mancarea de pe masa. Tin sa precizez ca pe timp de vara l.am avut la tara la bunici, iar cand l.am adus acasa era extrem de cuminte singura prostie pe care o facea era sa se urce pe canapea. Acum e iar la tara si imi este foarte dor de el, iar mama nu vrea sa il aducem inapoi acasa.
Ce pot face pentru a.l invata ca nu are voie sa se urce pe canapea ca are mancarea lui in castron? Va rog mult dati cat mai multe raspunsuri iar eu voi acorda funda celui mai folositor.

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Nu prea ai ce sa ii faci, momentan e pui si e nazdavan. Incerca sa nu mai lasi mancare unde poate el sa ajunga, si cearta-l daca incerca sa mai ajunga la mancare. Cand o sa creasca mai mare cam pe la 2 ani o sa fie mai cuminte, dar momentan e un pui si e curios, si pe deasupra si foarte pofticios. Trebuie sa ai mare rabdare cu el, sa incerci sa il intalegi si sa ii acorzi atentia de care are nevoie. O seara buna

2 răspunsuri:
| ridhimagupta a răspuns:

Ia un ziar sau o revista fal sul si dai cu el la fund asa facea si a mea o sa dureze putin pana se va invata ca nu-i bine ce face fa asa si dupa un timp sre va potolii

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Huey cearta-l cand incearca sa se urce pe canapea asa o sa stie ca nu are voie incearca sa-l dresezi dar nu fi prea dur cu el e pui si e normal ca el sa fie curios ii poti explica unde este mancarea lui si unde trebuie sa se duca poate el se urca pe canepea pentru ca inca ii este foame si daca da atunci pune-i un bol suplimentar ca su nu se mai urce pe canapea sau se catara pe ea pentru ca vrea sa se joace scoate-l si pe afara si cumpara-i jucarii pentru animele. Sper ca te-m ajutat happy