| Carnatel a întrebat:

In intrebarea anterioara v-am intrebat ce sa aleg dintre o pisica si un hamster si m-ati intrebat ce e o pisica proasta.Definitie:Urineaza pe unde apuca i-am luat nisip cu lavanda i-am luat spray cu miros si am dat pe pat sa nu faca acolo si nici cu bataia n-a mers. Ce mama dracu sa mai fac cu ea? (de un an de cand o am tot face asta si am tot batut-o si azidimineata a facut pe geaca mea )

5 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Atunci alege hamsterul. si eu am unul si este foarte dragut.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @andreyul98! Mirosul de lavandă nu este agreat de pisici, de asta nu își face nevoile acolo. După ce-ți face nevoile în altă parte, îmbibă niste șervețele de hârtie pe care le așezi în litiera pisicii. Înainte curăță bine litiera de nisipul cu miros de lavandă (o speli dacă e cazul bine de tot). Pisica își poate face nevoiele în litieră și pe servețele de hărtie sau de ziar iar ca să o obișnuiești trebuie să faci cum ți-am spus, înmoi niște servețele în urina ei și le pui în litieră... apoi o dai ușor cu nasul acolo să învețe care-i locul.
Am impresia că nu-ți iubești deloc pisica și ea simte asta, de aceea, în semn de răzbunare a făcut pe geaca ta.
Pune mâna și mai citește despre pisici, creierul lor se aseamănă perfect cu al omului, numai că nu au centru vorbirii dezvoltat- de aceea pisica este încăpățînată. Nu o bate, nu o brusca, doar încearcă să o înveți... dacă ai răbdare.
Mari succese, o zi cu zâmbet să ai și...ups! fără mirosuri happy!

| whatevernvm a răspuns:

Toate fac asahappy Crede-ma am 2 pisici si acum am si 4 pisoi si toata casa e un wchappy Trebuie sa ai rabdare, nu o sa faca niciodata unde vrei tuhappy Da-o afara cateva ore pe zi sa se obisnuiasca si gata.nu inseamna ca e proastahappy Si nu o bate, o sa te urascahappy Stiu cum e sa te urasca si o sa fi plin/a de ranihappy

| WhatMeanLove a răspuns:

In primul rand nisipul sa nu fie cu miros de lavanda.Mergi pe afara cauti un nisip mai apropiat de ea cu care sti ca sa obisnuit. Poarta-te frumos cu ea caci nu vei fi niciodata prieten cu ea cu o astfel de atitudine.Din cand in cand mai vorbeste cu ea da sa vorbesti frumos,(si inca ceva poti sa o pui sa isi faca treburile si in tavita fiindca i place cenusa ), mai mengaio din cand in cand...

| ALEXTZU a răspuns:

Chiar a facut pe geaca talaughing))))