| Gabriela609 a întrebat:

In legatura cu un caine maidanez! Acum cateva luni un caine a aparut la blocul iubitului meu, tin sa specific ca este un caine gen corcitura de ciobanesc deci este mare. Ne-am atasat foarte mult de el pentru ca este foarte bland si mereu se tine dupa noi, am incercat sa îi gasim si un adapost sau o curte la un prieten dar nimic deoarece fiind mare mananca foarte mult si nimeni nu vrea sa dea bani pentru mancarea unui maidanez. Chiar daca el este foarte cuminte si nu se da la absolut nimeni, marimea deranjeaza foarte multa lume pentru ca produce frica, iar acum 2 zile l.am gasit la acelasi bloc ( la iubitul meu) stând pe scara cu o lovitura foarte mare la cap (este o lovitura gen de topor) si vreau sa va intreb cu ce am putea sa îi dam ca sa ii treaca rana. Am gasit pe cineva care in acel moment i-a si dezinfectat rana si i-a dat cu niste prafuri dar am vrea sa stim cu ce am putea sa îi mai dam ca sa treaca. Va multumec!

1 răspuns:
| Ripley a răspuns:

Trebuie dus la un cabinet veterinar, nu o sa coste asa mult sa-i dea on injectie ceva.
problema e ca oricine l-a atacat s-ar putea sa-l loveasca iar si sa-l omoare.
Pacat ca nu aveti care sa-l luati macar ca si caine de paza pe undeva daca e si mare si cuminte