Bună.
Păi mâine este Învierea. Toţi creştinii merg la biserică pentru a lua lumină de la preot şi a o aduce acasă, apoi aprinzând candela.
Lumânarea cu care ai luat lumina se păstrează, deoarece este bună să o ai atunci când te rogi pentru ceva mai important.
Sărbători Fericite!
Mersi o.o si Sarbatori Fericite si tieee :X
Maine la ora 12 este invierea si se ia lumina, despre care se spune ca este adusa din Ierusalim. Eu sincer nu cred, ca este adusa de peste atati-a km. Oricum poate ai auzit ca acum 2 ani a fost un accident, a fost la mine in sat, langa mine. Fereste-te de nebuni. Hristos a inviat!
Adevarat-a inviat . Mersiii!
Nu ai pentru ce :* Numai bine
Eu care sunt ateu stiu cand sunt cacaturile astea, tu care se presupune ca esti crestina de ce nu stii?)
Nu stiam ca maine e Invierea mare chestie, sunt adolescenta nu calendar, ok?
Da ce noi suntem calendar? ai tai nu fac pregatiri pentru sarbatoarea asta?
Eu nu sunt cu ai mei, stau intr-un apartament cu cea mai buna prietena.
Atunci habar n-aveti pe ce lume traiti
Mai lasa-ma pur si simplu nu stiam nu am omorat pe nimeni doar am intrebat in perioada mea de adolescenta nu ma gandesc sa ma fac preoteasa sau calugarita.SUNT DOAR O ADOLESCENTA! Daca nu ai ce face vezi-ti de treaba.
Da si care-i faza? adolescenti nu ar trebui sa stie cand sunt pastele , si eu sunt adolescent.Ma rog...n-am nimic cu tine, pa!
Adolescentii ar trebui sa stie romana "cand sunt pastele" si pa
Extraordinar,m-ai impresionat cu astaadolescenta care nu stii pe ce lume traiesti.
P.S:ma mir ca n-ai observat ca am scris "adolescenti" in loc de "adolescentii", ma rog tu stii multa romana.
1.Mai lasa-ma, stiu tot ce trebuie doar ca am prea multe pe cap ca sa retin tot.
2.Nu ma refeream la asta ci la " CAND SUNT PASTELE"