anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In seara asta papagalita mea a facut un ou...eu stiind ca ei fac pui doar cand sunt mai multi masculii nu i-am luat cuib.Si nu stiu acum ce sa fac...ii iau maine oricum un cuib dar ce sa ii iau in plus? ea sta acum intr-un colt si cloceste oul, dar daca ii iau acum
cuib cum va face cu oul? il mut eu sau sil muta ea desi nu stiu cum ar reusii..Astept un raspuns urgent va rog.

Răspuns Câştigător
| Alecsander98 a răspuns:

Buna. Vreau sa-ti spun ca pe langa cuib mai are nevoie de calciu. Calciu se caseste in coaja de oua fiarta deoarece aia cruda ar putea contine salmonela. Pisezi bine coaja de ou, o amesteci cu galbenusul si albusul fiert de la ou. Eu le dau si orez firt amestecat cu albus, galbenus si coaja de oua. Atentie! Coaja de oua sa fie ca un praf ca sa o poti amesteca calumea cu restul compozitiei.
Ai putea sa-i iei si un os de sepie si sa-i pui cuibul si o cadita de apa unde sa se spele pentru ca de obicei femelele inainte de a face oua se spala ( asa face la mine ). In legatura cu oul, il muti in ciub. Sper ca te-am ajutat. Fundita?

2 răspunsuri:
| BarOsanu99 a răspuns:

Tu o sa trebuieasca sa i muti oul.

| Maduzup a răspuns:

Din pacate a spart oul...astept sa faca astazi unu-l sau maine...i-am cumparat cuib si i-am luat si os de sepie, baton si supliment pentru mancare