| ŞoSeŢeL a întrebat:

In ultimele zile iepurele meu nu mai prea mananca si inainte era foarte activ. Acum sta intr-un colt si nu mananca sau cel putin eu nu vad asta. Dar nu stiu ce sa fac... i-am dat sa manance lucerna in ultimul timp si inainte manca iarba si trifoiuri... e poate de la mancarea noua sau e de la alceva? Nu stiu ce sa mai facworried Ajutor!sad

Răspuns Câştigător
| Kennysa a răspuns:

Ai mare grija de iepurele tau,am fost la veterinar cu catelul meu si a intrat o doamna foarte ingrijorata cu porcusorul ei de guineea si veterinarul a zis ca in maxim o ora sau jumatate de ora v-a muri si ca nu are ce sa mai faca,nu vreau sa te sperii dar nu il lasa pe iepuras sa bea apa in exces si ai grija cu talajul,ca acel porcusor avea in gura talaj imbibat cu apa,si veterinarul a zis ca nu trebuia lasat sa bea apa in exces deoarece poate duce la moarte,nu tine iepurele in soare sau in curent,joacate cu el si tinei companie,dai verdeturi multe,cat poti mai ales vara,eu zic sa faci totusi o vizita la veterinar pentru orce eventualitate,sa te asiguri ca iepurasul este bine,daca nu mananca s-ar putea sa il bage la perfuzii,ai mare grija, dar stai calma ca daca te strezezi iepurele simte asta si se streseaza si el din ce in ce mai tare, iti urez mult succes!

2 răspunsuri:
| Lemonade_5302 a răspuns:

Probabil de la caldura

| andreea2011 a răspuns:

Te rog, spune mi unde il tii si ce i dai de mancare, ca sa ti pot spune ce a patit