| DanyXhell a întrebat:

In urma cu o saptamana a venit o femeie de la protectia animalelor si mi-a luat o catea care am gasit-o pe strada si nu era de rasa era corcitura, vecinii spunand ca nu e a lui nimeni dar eu ii dadeam de mancare, ma jucam cu ea si m-am obisnuit vreo 3 luni cu ea pentru ca tot la poarta la mine statea, venea dupa mine aproape oriunde. si mi-a luat-o.Intrebarea este as putea sa o recuperez adica sa - i de-a drumu` aia de la protectie?

5 răspunsuri:
| GabyAdicaEu a răspuns:

Du-te si explica-le ca te-ai atasat de acel caine si roaga-i sa il inapoieze pentru. ca promiti ca il vei ingriji, ei o sa iti puna o conditie :
-Sa ti animalul in curte si sa ii pui lesa!

| DutzyX a răspuns:

Probabil in cazul in care ai adopta-o ti-ar dao tie.Altfel,presupun ca o sterilizeaza si ii da drumu.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

NU, decat daca o iei la tine in curte.

| mona a răspuns:

Ma mira faptul ca cei de la,,protectia animalelor,, in loc sa se ocupe de maidanezii de pe strada care nu fac altceva decat sa se inmulteasca si sa atace oameni,copii,ei,, confisca,, cainii care si au gasit stapan...ai putea sa l recuperezi mergand acolo unde l au dus si sa spui ca vrei sa l adopti

| elysya a răspuns:

Eee, dai in colo, tio iei singura, le frigi niste palme pestefata si fugi cu cateaua. faci si tu pe eroina :d