| TrendyHedgehog a întrebat:

In vacanta de vara o sa plec in italia cu toata familia.Problema e ca eu ma 2 iepurasi si o broasca testoasa si nu am cu cine sa ii las cat timp o sa fim noi in vacanta.Noi o sa stam aprox.2 saptamanii acolo si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati recomanda o pensiune de animale care sa fie in bucuresti.nu exista nici o sansa sa ramana cineva de la mine din familie cu animalele.Va rog din suflet sa ma ajutati.Promit ca dau funda si vot!

1 răspuns:
| andrei_6318 a răspuns:

Uite aici super Pet
Adresa: Remetea Mare, Strada a IV-a (drumul spre Ianova), Nr. 445; judetul Timis; telefon/fax: 0256-230510; mobil: 0722-836012/0747-686549; adresa e-mail: info@veterinaruldumneavoastra.ro \r\n; adresa web: www. veterinaruldumneavoastra.ro
Pozitionarea pensiunii la numai 10 minute de Timisoara, dar ferita de zgomotul si agitatia orasului, accesul auto facil si aerul curat de la tara, sunt considerentele care pot face din Super Pet prima ta alegere.

Pensiunea cazeaza toate animalele "cu blana, cu pene, cu puf sau cu solzi" - de la iguane, broaste, iepuri, papagali si pana la catei si pisici.
sper ca am fost de ajutor:D

Întrebări similare