Eu cred ca nu ai facut bine ca l/ai lovit, pisica este un animal ce nu poate fi domesticit cu o palma sau doua, cred ca ar trebui sa mergi la un veterinar, este posibil sa aiba ceva la capsor. dar in rest cum se comporta, maninca? se mai joaca? fuge de tine? mai comunica ca tine? si mieunatul este un mod de comunicare. daca vezi ceva modificari in comportamentul lui e clar ca sufera. pe viitor cearta/l sau pedepsestel altfel, preferabil este sa o faca cel care este mai agreat de pisica.Nu degeaba se spune ca pisica isi alege stapinul si nu stapinul pisica.
Pisica este foarte inteligentă, creierul ei este mai evoluat decât al câinelui, seamănă perfect cu al omului cu deosebirea că nu are dezvoltat centru vorbirii. Faptul că nu-ți ascultă stăpânii este dovada superiorității ei. Motanul mei are 7 ani, nu este docil, are un comportament de câine, dar, prin atitudinea celor din casă știe care-i sunt limitele. Sunt convinsă că-ți iubești pisoiul, dar pe viitor trebuie să te mai documentezi în privința reacțiilor pe care le ai în prezența lui- animalele sunt imprevizibile, dar omul de aceea este superior, pentru că are rațiune. Eu în locul tău aș duce pisicul la medicul veterinar, el este cel mai avizat să vadă ce are. Și...atenție! Pisicile nu rămân datoare niciodată, mai devreme sau mai târziu se răzbună.
Însănătoșire rapidă și să ne dai vești bune!
Am si eu motan si sa stii ca mereu motanii care nu se cunn se bat|!
->isi apara teritoriul!
Si la faza cu lovitul matzii... nu stiu ce sa zic!
Sper ca nu l'ai lovit!
In orce caz acum stie cine'i sheful!
Sper ca te'am ajutat!
fundita?
Of,pisicile astea! Ai mare grija sa nu il mai LOVEsti tare,acum el isi exprima durerea sau isi cere scuze. Animalele nu isi prea expima suferinta,deci cred ca e grav... Imi pare foate rau! Du-l la medic pentru ca probabil s-a lovit... Si ca sa va impacati, joaca-te cu el, vorbeste`i, spune-i ce s`a intamplat.
Pisica vede omul ca egal nu precum cainele ca superior. asa ca tu ai batut-o pe ea o doare in... de tine. d-asta nu suport eu animalele astea. dorm toata ziua mai si naparlesc urat. nu-i mai da de mancare sa vezi cum revine
Poate s-a lovit si nu poate vorbi. Nu stiu. nu mi s-a intamplat. Du-l la un control la veterinar.