Incearca sa iti gasesti un hobbie cum ar fi sa practici un sport, adica sa te duci la antrenamente sa mergi la concursuri ( poti merge la fotbal, carate, judo, tenis de masa, de camp si mai stiu eu ce sporturi) sa iesi cu prietenii, sa iti faci o prietena cu care sa vb la telefon sau pe mess, fa-ti un blog, ajuta lumea pe TPU, preocupate mai mult de scoala cum ar fi de limbile straine, ia-ti un animalut ( iti garantez ca iti va ocupa timpul la limita daca ai grija de el cum trebuie, adica sa il scoti la plimbare dimineata, la pranz si seara ca o ora de fiecare data, sa te joci cu el, sa mergi cu el la veterinar de cateva ori pe an, sa mergi cu el pentru vaccinare, sa-i acorzi atentia necesara, daca nu va intra intr-o depresie care poate duce chiar si la moartea lui in unele cazuri).
Sper ca te-am ajutat!
teme, dans, cantat, desenat, invatat, ordine in camera [in caz ca ai dezordine], sport, dat cu bicicleta, plimbare, role, iesit cu prietenii, vb pe mess cu oameni noi , scris poezi/cantece, plantat flori, plimbat caine
lol, daca vi se pare ca am scris gresit sa stiti ca nu e adevarat, asa am vrut eu` sa scriu
Pune mana si invata, jaoka fotbal, basket sau ce-ti place, mai iesi si tu afara din casa, iesi cu prietena in oras.
Simona101 întreabă: