Sunt in dubii mari )
Pe de-o parte bulldogul englez e mai sweet mic, dar se face uratzel tare cand creste. I se face botu asa balos )
Alta rasa de caine ce ati alege.
Dar sa se potriveasca pentru o fata. Ca eu as alege labrador, dar nu. mi permite nici timpul, nici spatiul sa ma ocup bine de el.
Deci : un caine care, sa stea in apartament, talie mic-mediu, preferinta par scurt , sa fie usor de dresat, nu prea galagios si nu foarte activ
Maryus, nu vreau chihuahua Am zis catel, nu portofel
Tot pentru bulldog francez as opta si eu. Da stiti ce nu`mi place la bulldogi in general. Is f scumpei cand is mici, si cand cred le curg balele asa urat si au botu scarbos cand is mari )
Eu de fapt ador Cavalieru Charles Spaniel, dar mai greu de gasin prin Romanica.
Treaba e ca amandoi sunt frumosi mici.
Cand se fac mari amandoi se fac balosi.
Dar parca englezu se face si mai urat ))
Bulldog englez...mie mi se pare mai dragalas cand e adult
Depinde ce vrei.un catelus cu care sa te joci,un prieten de nadejde sau un bodyguard
Pitbull,amstaff,boxer,ciobanesc german, bullterier, si multe altele se incadreaza in toate cele 3.
Daca vrei sa nu se ia absolut nimeni de tine pe strada iti recomand dog german...se adapteaza bine la viata in apartament,si, la o adica, il poti calari
P.S:Bulldogu francez seamana cu o corcitura intre sobolan si porc.parerea mea
Eu am un ciobanesc caucazian alb si iubita mea un bichon frise alb. Sa vezi cand ies cu astia pe strada... Ciobanescul e urias, daca se ridica in 2 labe are 180cm si ultima data inainte de craciun cantarea 76 kg; pe langa bichon... e un munte.
As alege bulldog francez, din ce am auzit e foarte prietenos, jucaus si mai frumos decat ala englez. Sau cumpara un chihuahua il pui in geanta, nici nu-l simti. Ti-l fura vantul din lesa.
Cum adica francezii sunt mai jegosi? Traiesc cu rahat pe ei sau cum vine asta "mai jegosi"? Intre un bulldog francez si commentul tau, te prinzi singur ce mi se pare mai jegos!
Era o gluma Cristina... Relaxeazate!
Ii bine daca razi tu la glumele astea, ca altcineva nu cred ca a ras deloc