Aleg pisica,pentru ca am o fobie pentru caini si in special la acele,,specimene" care latra
Cainele. Nu ma tem de provocari. Pisicile sunt foarte lingusitoare si agatatoare, cer multa afectiune si atentie.
In ciuda faptului ca imi plac pisicile, daca ar fi sa devina animalul meu as alege un caine. E mult mai loial!
Caine. Pentru ca sare pe mine cand ajung acasa si intotdeauna reuseste sa ma faca sa rad. Plus ca poate fi la fel de parsiv ca o pisica.
Wow... pisica(mitzotakiss)pentru ca e foarte draguta si e atat de gingasa si firava
Aleg pisica, pentru ca am o fobie pentru caini si in special la acele,, specimene" care latra
Mmm sa vedem... Pisica in casa, intr-o dupa-amiza ploioasa, iar cainele pe-afara cand e soare si frumos, timp numai bun de o... zbenguiala. Imi plac si cainii si pisicile!
Cainele. (nu ori ce fel de caine)
Pt ca de fiecare data cand vine un om in casa cainele latra pe el sau sta asa in fata lui, in schimb pisica fuge.
La aspect ambele sunt frumoase.
Yorkshire terrier e un catel super.
Pisika seamana k mine din absolut toate punctele de vedere ( scuze ca am mai dat un rasp )
Eu aleg pisica pentru ca eu am deja o pisica care e foarte lingusitoare si jucausa.
Cainele pentru ca e cel mai fidel animal... iar pisicile sunt cam lingusitoare
Stiu ca va fi selectat "stupid" "nefolositor" dar. cainele. pentru ca si eu sunt la fel! Sunt un ham-ham si asa voi ramane, nu suport pisica, depinde de rasa, dar, orkum, not support!
Hmm, un Ursuletz Me To YoU din acela care se pune in Microunde
Hehe, imi place Pisica pentru ca e mai jmechera si e pufoasa si draguta :X :X :X