Daca esti fata ia-ti bichon, daca esti baiat doberman. Un baiat cu bichon sigur e gay, dar unul cu doberman pare mai sexy. O fata cu bichon e sensibila, delicata, iar o fata cu doberman e dura, si cu siguranta va tine baietii la distanta.
Bichon :) eu iti spun ca am bichon si e scump rau :x:X:X :))
http://www.util21.ro/......0frise.jpg
http://aspieministry.files.wordpress.com/2009/10/doberman.jpg
mie mi se pare mai frumos bichonu' :) deci eu as alege bichounu'. daca ai nevoie de mai multe informatii trimite-mi un msj pe privat cu id tau.
nu conteaza care din rase o vei alege te pot ajuta cu detalii daca vrei
succes
Bichon-ul e un caine de companie iar dobermanul cu care te poti distra (ce comparatie am facut) in fine difera din mai multe puncte de vedere cele doua rase.Vezi ce ti se potriveste mai bine.Sunt multe de spus, dobermanul mananca mai mult ca e mai mare evident, bichonul are blana deasa si atrage mult praf dupa el.
Aii, e o diferenta de la cer la pamant intre cele 2 rase eu personal as alege un bichon ca-i mai dragut si mai micut, dobermanu ma sperie! dar dobermanu e pentru baieti mai mult, sau fete mai dure parerea meaa! Dar mie imi plac aia cu limba albastra:X nu stiu ce rasa sunt oricum.
E o diferenta relativ mare intre cei 2 Eu as alege bichon ca sunt mai draguti, mai pufosi, mai micuti Depinde ce iti doresti :* adica daca vrei un caine mai mare care sa te darame cand sare pe tine ia-ti doberman. Oricum si doberman-ii sunt draguti :X Indiferent de ce alegere faci, sa ai mare grija de el/ea. :X Pupici.
Sall daca esti fata as alege bichon sau daca stay la bloc. Daca esti baiat sau daca stay la curte as alece doberman ptc. cred ca stii ce face un doberman
Doberman pentru ca el poate sa te apere. bichonul nu. o prietena de`a mea are o corcitura caniche cu bichon. si doar latra in schimb boxerul meu latra si e si mai fioros asa dobermanul e caine de paza si te apara mai citeste pe net despre comportamentul fiecaruia si fa comparatia
Doberman pentru ca te apara bichonul doar latra daca iti iei doberman pui vreo. 1-2 luni poti sa il dresezi si sa nu il lasi cu alti oameni decat cu cei din casa ta sa poti sa il ai mai rau sa te apere sau. faci ce vrei mai citeste pe net despre bichon si doberman si fa comparatia
restuleistorie întreabă: