| DemonicaMrx a întrebat:

Intrebare. ar fi posibil ca un baiat de 13 ani sa placa o fata de 10 ani? cel mai complet raspuns primeste funda! big grin

14 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Âh, sincer, eu nu cred că ar fi posibil.
Ce ar vedea tipul respectiv, la o amărâtă fată, care de-abia se dezvoltă la aceasta vârstă? Şi în plus, "a plăcea" e un cuvânt mare, nu cred că se poate spune că placi pe cineva la această vârstă. Poate simpatizezi (în secret), dar nu iubire, şi chestii de genul ăsta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E posibil sa ii placa creionale colorate ale acesteia.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

E posibil, dar la varsta asta, adica a ta si a lui, nu va dura decat cateva zile..., vei gasi ceva la liceu, si ce dracu, cum sa faceti dragoste daca nici nu are pwula ala happy, pe asta se bazeaza o relatie stabila, macar asta e adevaru, nu ceea ce vezi in filme, adica sunt 50% divorturi din cauza batului..., restul de violenta si atc

| Andrei233 a răspuns:

Doamne fereste!

| WeaponGirl a răspuns:

Ce probleme au COPIII din ziua de azi... straight face

| Kinus12 a răspuns:

De ce sa nu fie posibil? doar 3 ani e diferenta
In plus,de obicei baietii is mai mari(ma referi la ani)
Asta mai exact depinde de felul fetei,fiindca uneori fetele resping baietii,nu?
La baieti asta nu conteaza,ce varsta,sau ce comportament, conteaza sa fie frumoasa!
Insa la fete, e altfel, conteaza cat de lauzator poate fi, cat de energic si curajos.

C-am asta ar fi tot.
Cumplacere pentru ajutor!

| Smiiiley a răspuns:

Ar fi posibil ca flocoseniile de 10-14 ani sa gaseasca ocupatii potrivite varstei.Adica,nu gagici..."marsupiat" s.a?!

| DemonicaMrx explică (pentru Smiiiley):

Decat intrebam

| WeaponGirl a răspuns (pentru DemonicaMrx):

Are dreptate Smiiiley, ar trebui sa va preocupe altceva, cum ar fi scoala (nu "decat intrebam" ci "doar intrebam" -asa mai suna a limba romana...nu crezi? )

| Helăăăăăuu a răspuns:

The love don't have a age. Banuiesc ca stii ce inseamna. Daca ai 10 ani, anul trecut ai inceput engleza.winking

| MariaaFairytale a răspuns:

'''normal''''?
Depinde la ce te referi tu ''normal''
Dragostea nu are limita de varstawinking
Dar poate ca ar trebui sa astepti sa creasca putin macar 2 ani ca e greuwinking

| DJViper a răspuns:

Daca estidraguta cu el si nu esti rea si ii dai semne ca il placi sigur dar daca nu prea stai cu el si stai cu altii in afara de el atunci va simti ca e ignorat si nu prea te mai palce happy Funda?

| robertdutu2000 a răspuns:

Poate invers!

| raddu250 a răspuns:

Nu pentru ca unii baieti nu vor sa fie decatcu fete mia mari si e posibil ca genul de baiar pecare il placi thu sa ii fie rusine cu tine pentru ca esti ptrea mica.