| selena_4874 a întrebat:

Intrebare pentru cei care au pesti:este neaparata nevoie de filtru? sau pot supravetui si fara? exista specii care pot? se gasesc in romania? fundaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| KarmaPolice a răspuns:

Nu este neaparat nevoie de filtru, dar fara el trebuie sa le schimbi apa mai des ( in cazul in care vrei ca ei sa nu moara). In cazul in care vrei sa-ti faci un acvariu vezi sa nu uiti sa-ti iei si 1-2 "sanitari" pe langa pestii care-i vrei (nu sunt deloc scumpi si sunst foarte utili)

6 răspunsuri:
| Asdffd a răspuns:

Da normaloh go on.eu am avut pesi doar intr'un acvariu si au rezistat.doar ca nu am mai avut chef de ei asa ca i-am dat lu varamea oh go on.pentru ca ea avea un acvariu mare si ea avea filtru dar avea o gramada de pesti.

| LoL a răspuns:

Sigur ca pot supravietuii fara filtru dar atunci apa s ar murdari mai repede si atunci va trebui sa schimbi apa mai mereu

| didi_2657 a răspuns:

Selena deci,
Pesti pot trai fara filtru caci daca se ia curentul ce te faci si da da pot

| xt9000 a răspuns:

Da au nevoie. daca nu agvariul o sa fie plin de mizerire lor.cred ca singurul care pate supravietui e un peste numit sanitar fiindca aceste practic mananca asa ceva

| urgentr a răspuns:

Normal ca e neaparat nevoie de filtru.altfel ar muri. exista specii care pot in Romania dar numai care sunt in ape[mare,delta, dunare etc.] nu in acvariu

funda, sper ca te-am ajutat.imi place poza ta de avatar

| Sophie06 a răspuns:

Da au nevoie de filtru dar exista rasa beta care nu are nevoie. este o rasa de peste minunata.am si eu unul.