Nu este neaparat nevoie de filtru, dar fara el trebuie sa le schimbi apa mai des ( in cazul in care vrei ca ei sa nu moara). In cazul in care vrei sa-ti faci un acvariu vezi sa nu uiti sa-ti iei si 1-2 "sanitari" pe langa pestii care-i vrei (nu sunt deloc scumpi si sunst foarte utili)
Da normal.eu am avut pesi doar intr'un acvariu si au rezistat.doar ca nu am mai avut chef de ei asa ca i-am dat lu varamea .pentru ca ea avea un acvariu mare si ea avea filtru dar avea o gramada de pesti.
Sigur ca pot supravietuii fara filtru dar atunci apa s ar murdari mai repede si atunci va trebui sa schimbi apa mai mereu
Selena deci,
Pesti pot trai fara filtru caci daca se ia curentul ce te faci si da da pot
Da au nevoie. daca nu agvariul o sa fie plin de mizerire lor.cred ca singurul care pate supravietui e un peste numit sanitar fiindca aceste practic mananca asa ceva
Normal ca e neaparat nevoie de filtru.altfel ar muri. exista specii care pot in Romania dar numai care sunt in ape[mare,delta, dunare etc.] nu in acvariu
funda, sper ca te-am ajutat.imi place poza ta de avatar
Da au nevoie de filtru dar exista rasa beta care nu are nevoie. este o rasa de peste minunata.am si eu unul.