Doamne sfinte! Cand am vazut filmuletul cu chinezii am inceput sa plang. Saracii! Cum sa ii jupoi de vii, cum?! Chinezii astia sunt dusi rau de tot.
E foarte normal pentru nivelul nostru ca si natiune, traim intr-o harababura generala, din nefericire. Daca eram intr-o tara africana, ii si mancam, daca eram in vest dimpotriva, erau ingrijiti, facut campanie nationala, se facea concert in scop caritabil cu toate vedetele si erau adoptati toti. Totul depinde ce punct dereferinta iti iei, cu ce compari.
PS: In Canada citisem ca e anchetata o firma care a omorit multi caini pentru ca nu mai avea nevoie de ei, acolo ma astept sa fie pedepsiti, la noi...doar multa vorbarie.
Bun ca sa fiu sincera nu e corect, toti au trepturi. Daca nu mai vor ca caini vagabonzi sa umble pe strazi sa ii duca la camin( de preferinta sa construiasca unul nou, ca eu am vazut poze cu camine in Romania si 1sunt mici2 sunt murdare3nu sunt ingrijiti4cine sa-i adopte?).Mie chiar mi-e mila de ei. Sper sa fiti de parere cu mine.Trebuie cumva sa-i ajutam, nu?
mutuu23 întreabă:
anonim_4396 întreabă: