| MahimaPizza a întrebat:

Intrebare urgenta si am nevoie de raspunsuri rapid. Pisica mea a fatat vineri iar eu trebuia sa merg la doctor deoarece sunt racita dar am asistat la nastere, are un baiat(cred) si este sanatos dar a avut si un pui care nu era format complet si era mort asa ca l-am aruncat.Sunt sigura ca pisica nu are lapte, este prima oara cand fata si nu este nici o pisica mare iar puiul cum are nevoie de lapte dar abia primeste ma miauna noaptea si nu am dormit de 2 zile.Sunt foarte obosita si ingrijorata, pisica era invatata pe pat si isi aducea puiul cu ea, noi am dus-o afara pentru ca e soare si ca sa nu ne deranjeze noaptea.Maine sunt libera asa ca ma gandeam sa merg in oras ca sa iau un biberon si mai mult lapte dar puiul este inca mic( are doar 3 zile) si nu stiu cat de bine o sa mearga dar eu am scoala si mai e putin pana la examen.Trebuie sa dorm bine asa ca va rog sa imi spuneti ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Shriti a răspuns:

Pai esti intro situatie delicata. Daca nu ai pe cine sa te ajute cu puiul (parinti, frati, bunei ) atunci cel mai bine ar fi sa il duci la veterinar, unele centre au si loc de stocare, cum ar fi internati, ori in cel mai rau caz la un adapost, iar dupa ce creste il iei inapoi.
P.S. suçces la examen :*

4 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Roagă pe cineva mama, tata sa se ocupe de pisica. E mai important examenul decar o mâța zic eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un veterinar si cere sfaturi! :O rapid! pana nu se intampla ceva grav sad

| Shriti a răspuns:

Daca pisica vrea sa îl duca pe pat atunci las-o. Poti sa le pui acolo o paturica sau ceva, in fond e bine ca pisica îsi da interesul sa aiba grija de puiuț. Ea stie ce sa faca, are instinct matern.

| MahimaPizza explică:

Update:Am cumparat lapte si o seringa si e bine dar ii e frig.L-am pus pe o patura si l-am invelit cu o haina a pisicii ( i-am luat o bluza albastra pufoasa) si doarme dar uneori miauna si iese din haina dar nu ii e foame.Las uneori pisica sa stea cu puiul dar nu stiu cat caci vrea sa il aduca pe pat. Sfaturi? Cum sa o conving sa ramana cu puiul acolo?