Sunt interesanti.Nu toti, unii dintre ei! Altii sunt ciudati rau si aceia imi plac. Personal nu am avut niciodata un acvariu si nici pe fetita mea nu au atras-o...
Te inteleg, Kennysa. Bine faci. Trebuie sa protejam natura.
Si eu sunt exact ca tine. Ii tot prind, dar ii dau drumul. Pana, micutii de ei, cresc si se transforma in niste rechini in toata regula, cu dinti, pofta de sange si tot tacamul, iar apoi se apuca sa ma alerge ei pe mine. Ce ne mai distram!
Iubesc pestii! Sunt adorabili, minunati!
Apropo, mi-am luat si eu doi. Ce frumos inoata! Un adevarat spectacol!
(Dar daca n-ar fi fost monitorul asta intre noi, pardon, peretele de sticla, cred ca m-ar manca de vie.)
P.S. Mai stie cineva cat e un kil de peste?
Multumesc, Leopardon!
Ai executat cativa la viata ta, nu?
Ia zi-mi, cum i-ai preparat?
Da ii ador,bunicul meu e pescar,si urasc cand aduce pesti acasa,si pestii care mai misca ii iau,ii pun intr-un bol cu apa,ma duc la dunare si ii arunc inapoi in apa,si odata m-a luat si pe mine la pescuit,el prindea pestii,eu ii aruncam inapoiam prins si eu un peste,i-am dat rama si l-am aruncat inapoi,de atunci nu mai pescuiesc, imi este mila, pestii sunt superbi:X:X:X
Sunt drăguţi... înafară de ăia pe care i-a adus frate-miu de pe IOR vara trecută O_e Cu mustăţile alea cu care gâdilau borcanul şi încercau să m-atingă şi cu privirea aia goală de... peşte. Anyway, peştii beta sunt geniali.
Da suntt ultra sweet are matusi-mea un acvariu urias te relexeaza de aceea sunt si la dentist pestisori *de multe ori * ca sa te relaxezee
Da.
Calorii biban de apa dulce -146, calcan -91, cod -107, hamsie 131, hering -158, pangasius-nu inteleg ce scrie, pastrav crud -148, platica -141, salau -86.
(am calculat caloriile pentru aceste specii cand sunt peştişori)
E un hobby de-al meu.
In alta ordine, ce zici de Weird Fishes?
http://www.youtube.com/watch?v=TNRCvG9YtYI
In clip pare un fel de calamar mai sifonat, asa, dar suna bine.
Kilu` de peste? pastravul de fiord costa 20 lei/kg, file de cod negru - 25 lei/kg, file de tilapia – 31 lei/kg, rondelele de somon ajung pana la 34 lei/kg, caracatita -45 lei/kg, creveti prefierti -32 lei/kg si, desigur, calamar 35 lei/kg.Scump!
(preturi luate de pe-un pliant lipit pe parbriz, nu garantez pentru ele)
Iti dau si retete de pe Petitchef?
http://en.petitchef.com/
Am un acvariu 100 litri cu 10 pesti(apa rece).
Dar sunt destul de greu de intretinut(curatat acvariu,dat mancare,schimba apa,probleme filtru, prea cald afara, etc).
Dar sincer pierd ore cateodata privind la ei cum "plutesc" este foarte relaxant un acvariu si foarte frumos.
Si mie imi plac pestisorii mai alesi aia exotici sunt tare frumosi. eu acasa am o camera cu agvari plie cu pesti is foarte draguti
Ii ador...pe farfurie
acum serios iubesc pestii...ba nu... iubesc toate animalele(domestice) imi plac si cele salbatice dar nu as vrea sa am vreo unul
Imi plac pestisorii, sunt asa adorabili sub forma de file asortati la costum, intr-o crusta de pesmet, sau faina :X cu putin usturoi langa :-> Sunt sute de tipuri, icre pe paine, pesti marinati, toti sunt adorabili .
Da imi plac sunt forte adorabili
adorabili adorabili adorabili adorabili adorabili
Aia piranha sunt preferatii mei . Pot sa bag mana in acvariu sa ma joc cu ei.
Maxim
Sunt foarte dragalasi.adorabili si skumpiki.ma bucur ca iubesti pestisori