Iti recomand Chinchila sunt destul de usor de crescut. Se gaseste mancare usor. Au cea mai fina blanita din lume.
Gasesti anunturi pe net cu gramada si depinde de unde esti.
Daca-ti plac asa de mult si ai atatea animale, mai ai timp si de net, pe langa sa le ingrijesti?
Sau doar le tii ca sa fie?
Eu am un hamster care e tare dragalas, jucaus si inteligent. Pacat insa ca nu traieste mult (max.2 ani)
Pai BULA SA STI CA FIECARE OM ISI POATE FACE TIMP SI DE NET.si mai sti ceva nu trebuie sa te bagi in viata dansei pentru ca poate are si grija de ele si isi face si timp pentru dumneaiei. d-na sa nu va intereseze ce zic uni. SI PUTETI SA CUMPARATI DE LA ZOO DACA STATI BN FINANCIAR
POP:d:d
Eu te sfatuiesc sa iti cumperi un papagal.este foarte usor de ingrijit, nu ii trebuie prea mult spatiu si ai sa vezi ca te vei atasa foarte mult de el.eu am o papagalita si tin foarte mult la ea. s-a invatat sa stea pe umar sau pe deget si in fiecare dimineata ma scoala cu cantecul ei. poti sa o cumperi de la orice magazin de animale.
O pasare, daca nu te deranjeaza galagia. Pesti de acvariu, alta idee. Iepurasi de apartament.
Georgianacas nu ai ce sa-i reprosezi lui Bula pentru ca in primul rand nu stii sa scrii(nu esti singurul exemplar de o asemenea inteligenta)asa ca nu iti mai bate degetelele cu tastatura ca si asa scrii numai prostii
Tu vrei o gradina zoo acasa? Incearca diferite pasari exotice, piton etc.Cu toate ca nu sunt de acord cu cresterea in captivitate a animalelor salbatice/exotice.
kencarson întreabă: