O s-o faca de fiecare data pentru ca e chiar acolo langa cabinetul veterinar unde-l duc pe-al meu...
Daaaa.adevaru-i ca am un caine foarte periculos.haideti sa va explic...ma duceam cu al meu sa-i fac vacc.si era pe jos.deobicei il luam in brate.si eu ma uitam asa in jos la el.ca la 2 luni, e o piticanie.si cand am ridicat privirea venea dulau la vreo 40 kg alergand si a inceput sa latre. l-am luat in brate ca, pentru el alerga asa.si ca s nu-l mai vada m-am intors.si m-a muscat pe mine...si daca nu venea altu'sa-l incaraie p-ala care m-a muscat krk aveam mai multe muscaturi.si nu, nu mi-a fost frica.
Cainele nu musca degeaba Daca ti-a fost frica de el a simtit si de aceea te-a muscat, sau s-a simtit amenintat. Incearca sa te imprietenesti cu el... Sigur te va musca si data viitoare DACA il intarati
Poti sa suni la hingheri... dar daca nu.l gagi in seama poate nu o sa te mai muste
Auzi daca te musca un caine acelasi caine nu te va mai musca a doua oara.Eu am un pitbull care e dresat la DISCIPLINA si la nitel din PAZA niciun caine nu se atinge de mine