| dadablackcat a întrebat:

Iubesc foarte mult cainii, am si eu unul. dar astazi m-a muscat unu'si as vrea sa stiu daca pot sa-i fac ceva sa-l ia de acolo.sa-l duca undeva.ca sigur ma va mai musca si data viitoare.

9 răspunsuri:
| Alinna20 a răspuns:

Du-l la un adapostwinking sa fie in siguranta

| dadablackcat explică:

O s-o faca de fiecare data pentru ca e chiar acolo langa cabinetul veterinar unde-l duc pe-al meu...

| dadablackcat explică:

Daaaa.adevaru-i ca am un caine foarte periculos.haideti sa va explic...ma duceam cu al meu sa-i fac vacc.si era pe jos.deobicei il luam in brate.si eu ma uitam asa in jos la el.ca la 2 luni, e o piticanie.si cand am ridicat privirea venea dulau la vreo 40 kg alergand si a inceput sa latre. l-am luat in brate ca, pentru el alerga asa.si ca s nu-l mai vada m-am intors.si m-a muscat pe mine...si daca nu venea altu'sa-l incaraie p-ala care m-a muscat krk aveam mai multe muscaturi.si nu, nu mi-a fost frica.

| dadablackcat explică:

Incaiere*

| dadablackcat explică:

Pai ala e maidanez...si al meu e mic are 2 luni...ala avea 40 kg

| dadablackcat explică:

Sa fie in siguranta si alti oameni poate...happy

| zanesiprintese a răspuns:

Cainele nu musca degeabahappy Daca ti-a fost frica de el a simtit si de aceea te-a muscat, sau s-a simtit amenintat. Incearca sa te imprietenesti cu el... Sigur te va musca si data viitoare DACA il intaratihappy

| dyana_9040 a răspuns:

Poti sa suni la hingheri... happydar daca nu.l gagi in seama poate nu o sa te mai muste

| SpoT_6593 a răspuns:

Auzi daca te musca un caine acelasi caine nu te va mai musca a doua oara.Eu am un pitbull care e dresat la DISCIPLINA si la nitel din PAZA niciun caine nu se atinge de minebig grin