Si eu am avut vreo 10-20 de papagali, vreo 5 hamsteri, 3 porcusori de guineea dar tata i-a vandut si acum am 9 pestisori aurii si o pisicuta mica, neagra!
Am primit 15 medalii de aur si 5 trofee, pentru ajutarea animalelor. Deci se deduce ca, nu le iubesc. AS FACE ORICE SA LE SALVEZ! Dar... din pacate. porcusorul meu de guineea a murit acum cateva luni. Nici acum nu`mi pot reveni. ^^ Sper sa fi ajuns intr-un loc mai bun.
Le iubesc pe toate, nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu iubeasca cel putin un animal!
Da!
Acum am un porcusor de guineea...si 1 papagal.
Am avut 3 papagali, un hamster, un catel si o pisica
Buna, le iubesc foarte mult, absolut toate vietuitoarele. Din dragoste pentru ele am devenit vegana
Da, iubesc animalele.Si mi se rupe sufletul cand vad ca sunt ranite sau omorate de oameni.De un animal imi pare rau cand este pe moarte dar de un om nu prea.
Buna, nuritza!
Si cum ai ajutat animalele? Esti membru la vreo asociatie?
Eu sunt din Constanta si aici nu prea se poate face nimic. E un centru pentru animale dar de fapt nu se poate numi asa, animale sunt tratate rau si omorate.Nimeni nu le ajuta
Sper ca ati observat si voi ca unul de pe aici ne-a dat la toti cate un vot nefolosito si stupid chiar daca raspunsurile nu erau asa; ba chiar altele erau foarte bune! Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar nu inteleg de ce atata prostie?
Tigruta întreabă: