| lola_2540 a întrebat:

Jucatori/jucatoare de Sims, sa discutam!
1.cum vedeti acest joc? (e amuzant, e de logica?)
2. ce va place la el?(mie imi place sa contruiesc case si sa le mobilez)
3.va plictisiti repede?(eu nu!)
4. ce versiune aveti? (sims 1, sims 2, sims 3?) eu am sims 8 in 1;
astept parerile voastre!

7 răspunsuri:
| oana_8373 a răspuns:

Am avut aproape toate simsurilebig grin acum mai am sims 1 si sims 3:Xle ador.la fel ca si tie, imi place sa construiesc si sa mobilez.nu ma plictisesc repede deloc. uneori dureaza chiar si 2-3 ore sa-mi construiesc o casa mare, cu piscina, gradina, sala de fittnes, biliard, aparate, o mini discoteca, camerele copiilor(mentionez ca de cele mai multe ori pe un copil il fac eu de la inceputul jocului, iar pe celalalt in timpul jocului)deci le fac camere de bebei, apoi de copii mari, 2 bai, o sala de mese, o bucatarie mare, un dormitor matrimonial, si un living superb:X:X:Ximi place sa combin texturile, culorile, obiectele. daca ai vedea ce vile imi factonguechiar imi place mult. apoi astept pana ce imi cresc copii marilaughingdeci pot juca pana ce ma dor ochii(cam greu cei drept). te-am pupat:*

| Mary Marry a răspuns:

BUNA!
1.Il vad ca un joc amuzant si educativ.Adica este despre viata oamenilor si poti invata multe din cele intamplate simului tau(lucruri bune si lucruri rele)
2. Mie imi place tot. Dar cel mai mult sa zugravesc si sa mobilez, sa fac noi famili si sa joc si simsi.
3.Nicioadata.Am de 3 ani si inca nu m-am plictisit de loc!
4.Eu am Sims 2(Toate) si Sims 3.
Dar mie imi pace mai mult Sims 2.
Poate si ca eu le am pe toate Sims 2 si asa toate la un loc fac ceva mai tare ca Sims 3.Pe bune!
Sper ca avem pareri cat de cat asemanatoare.
Pa!

| irina20 a răspuns:

Vreau si eu sims sad

| KlaudyaAddha a răspuns:

1. Vad acest joc ca fiind distractiv, este si de logica. Te mai invata si cateva "lectii" de viata.Cum ar fi atunci cand iti ia foc casa. Te invata sa nu uiti ceva pe foc.Desigur,te invata si ca Simsi-i, la fel ca si oamenii, au sentimente, temeri, dorinte...
2.Imi place tot ce este legat de Sims! (sa creez Simsi, sa construiesc case, sa mobilez case, sa am grija de Sims, etc.)
3.Nuuuu! Odata am stat aproape o zi big grin. Creeaza dependenta.Insa imi place foarte mult, mereu e ceva "nou", indiferent daca ai mai jucat Sims de vreo 5 ani.
4.Am aproape toate versiunile.
Sper sa avem pareri asemanatoare! Apropo, I ♥ The Sims!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am sims 1, sims 2, sims 3 si sims 8in1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e amuzant si mie ini place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se construeste case sp si mie te rog frumos big grin