Spune-i tatalui tau ca daca te iubeste si tine la tine sa te lase sa pastrezi pisica. Promitei ca o s'o tii departe de pui. Succes.
Incearca sa tii pisica numai in casa sau departe de pui. Daca nu ajunge la ei nu are cum sa ii manance. Poti sa discuti cu tatal tau si sa incercati sa gasiti solutii amandoi. Daca pisica este hranita cum trebuie si are de mancarea care ii place, nu o sa se mai duca la pui. Eu am 3 pisici, nu stau la casa, dar niciuna nu se urca pe masa sa fure mancarea, nici daca le lasi carnea in fata nu se duc la ea, deci nu cred ca s-ar obosi sa alerge dupa vreun pui.
Tata a acceptat pisica cand i-am zis : "Daca ma iubesti atunci ma vei lasa sa tin o pisica, nu? Nu te teme, o voi invata sa stea departe de pui, daca asta vrei tu". Tata a zis ca daca tot vreau sa tin o pisica in casa atunci asa sa fie! Va multumesc tuturor! :*
Da...ce pot sa spun, mama mea a avut 9 pisici, 8 au trait maxim 1 an una a trait 8 dupa care a sarit pe balcon.Ea le ascundea de parinti fiindca nu voiau dupa cate au murit...asa ca incearca sa o tii ascunsa 2-3 saptamani, chiar si una sa nu afle tatal tau, dupa ce va vedea ca ai avut grija poate de va lasa si implora-l suprem de mult! Baftaaa!
Spune-i tatalui tau ca daca intr-adevar te iubeste si vrea sa fi fericita sa te lase cu o pisica. Daca nu merge mai ascunde pisica inca cateva zile pana il convingi. Daca pisica mananca pui inseamna ca ii dai carne. Nu o mai invata la carne. Da-i numai pedigree de pisici. Sper ca te-am ajutat. Mult noroc cu tatal tau!